tisdag 30 juni 2009

Semestra..kanske!?

Fuktigheten är olidlig, faktiskt. Kan det inte bara regna istället! Hur som helst har jag fixat o trixat lite nu. Christopher skulle åka till timmernabben nästa vecka där jag tror dom har något slags sommarhus eller nått sånt. Så kunde jag få följa med. Ja, problmet var att de skulle åka tisdag till torsdag, då jag jobbar. Men om Emma nu kan så lyckas jag nog ge bort och bta bort dagarna. Hoppas på Emma! haha. Annars så får jag helt enkelt fråga om jag kan avsäga mig den dagen. Annars får jag jobba. Ne, det är inget alternativ längre! Fast det lär ju bli ett måste om ingen kan jobba för mig. Får hoppas på det bäst helt enkelt.

Sen när jag ändå var igång med att ringa och fixa grejer så ringde jag till min fader. Lucas som svarade och han sa direkt: ska du fråga om du får låna bilen eller? Hade nämligen pratat med honom på msn om det lite lätt. Jag visste inte alls hur min fader skulle ställa sig till att låna ut en bil så var lite osäker. Så hör jag hur Lucas säger detta när han lämnar över telefonen: Linn vill låna en biil! hah. Men det verkade ju gå bra i alla fall, det var ju tur och snällt. Emmaboda here we kommer.

Har även tänkt på det här. Har en ny bil nu ju, registreringsnummret är HHC. Helt värdelöst. Dup var ju bra, duppen liksom. Mercedesen heter Wup, wuppen. Var ju kul. Hur som helst, HHC- går ju inte. Tänkte lägga 5000 kronor på att få en egen skylt. Typ kanske.. 2cool4u? Vore la fräsigt hahah. Tror jag börjar bli lite yr av denna fuktighet alltså, puuh. Lite nervös med, för scandicändringarna.. Neh nu ska jag läsa eller nått. Hej

Twilight

Ooohhh. Helt besatt av att se twilight nu. Inte för att det är en "snygg" kille som spelar en av huvudrollerna. Nej, jag har ju läst två böcker som jag blev beroende av den senaste veckan. Så igår insåg jag att twilight är dom böckerna i filmform. Eller om det är en bok eller hur det nu är. Men först ska jag läsa ut alla fyra böcker, köpte den tredje idag. Ohoo, Edward är ju inte alls snygg. Inte så som han är i boken i alla fall. I boken är han bländade och klittrar som diamanter(i solen), men i verkligheten, eller ja i filmen då, tycker jag mest han är en vanlig kille som väl ser bra ut. Det är en skillnad på att se bra ut och vara blänande snygg, faktiskt. Jaja, det gör inget. Dom kunde väl inte hitta en riktig vampyr till filmen, det kan man ju förstå! Nu ska jag läsa mera. Hej

Grattis Loppan!

Idag fyller Loppan år! 8 år fyller hon, börjar bli gammal tjej. Egentligen är det inte säkert att hon fyller 8 år, och speciellt inte säkert att hon är född idag. Vi har ju inte haft henne från början, utan fick henne när hon var ungefär två år. Tiden går fort när man har roligt. När hon kom var hon rädd för minsta lilla sak. Nu är hon mest rädd för dammsugaren och vattenslangen. Bra framsteg!
Elins bild den understa, hoppas det är ok! ^^

Ordval

Senaste uttryck jag börjat använda:

Omoraliskt. Totalt på grund av Christopher. Omoraliskt i helt fel betydeleser.

Fina grejer. Det har jag nog börjat med själv. Passar bra. Mycket fina grejer.

Ny trend nu då? Om en vecka säger alla fina grejer och omoraliskt.

måndag 29 juni 2009

Håkan



Är så sugen på att se Håkan nu. Verkligen. I septemper åker jag och elin förhoppningsvis till liseberg. Åker berg-och-dalbanor hela dagen och sen ser underbara håkan på kvällen. Hoppas han spelar det är så jag säger det. Absolut min favoritlåt. Saknar lite tiden då jag var helt besatt av Håkan. Det är nog ungefär det är att tro på gud, så man kände då. Nästan kan jag tänka mig. Det var då det. Nu ska jag lyssna på håkan hela kvällen och sjunga med i alla låtar. Mmh..

sommargrejer

  • Idag har jag solat sidorna mera. Man måste ju få en jämn bränna.
  • Idag har jag smörjt in hårbotten för att det sved i den brända huden.
  • Idag har jag simmat runt i vättern och tyckt det var riktigt, riktigt gött. Simmade där jag inte bottnade.
  • Nu ska jag duscha och göra mig sommarfräsch!

söndag 28 juni 2009

Strand, och sjö och utsikt och pojkvän

Idag var jag på stranden vid 10.00 med syrran. Vid två-tiden åkte vi hem och åt lite mat. Därefter återvände jag till stranden och Joel kom dit med två solstolar. Där stannade jag sedan till fem-tiden och det var väldigt skönt, i alla fall när man badat. Då är det lagom varmt. Jag har bränt mig i hårbotten, det svider lite..

Vid sex-tiden kom mamma och nalle puh hem från rhodos. Jag fick toblerone, skor och parfym. Bra grejer det. Kvällen spenderade jag sen med Sophia och Elin. Vi åkte till västersjön och njöt av jordgubbarnas härliga, somriga smak. Vi tog oss även ett härligt dopp i den blanka lilla sjön och såg när solen började gå ner. Det blev lite kallt sen så vi drog vidare. Vi kunde inte skiljas åt än riktigt så vi åkte till huskvarna, utsikten. Sophia blev överväldigad av vad fint det var och vad mycket man såg. Det var fint och man såg mycket. Vi tog massa kort. Eller mest Elin, och Sophia med. Jag hade ingen kamera med så jag har inte tagit några kort alls. Det var en trevligt kväll i alla fall.

Elin är fotograf då

Nu saknar jag Christopher lite. Vet inte vad han gör riktigt. Han raidar inte? Det är söndag och han har datorn hos sin kusin. Han raidar inte? Han är itne ens där. Jag är förvånad. Dessutom är det vår 3 år och 5 månaders dag idag. Han kanske leker med hunden? Skulle jag med gjort. Ne nu är jag förbannat trött. Hej

uppdatering på att Christopher visst spelar. Så ingen blir orolig! puss

lördag 27 juni 2009

Syster hemma, Christopher borta

Idag har jag i alla fall fått vara på stranden i några timmar. Vid 13-tiden skulle jag hämta min syster på stationen så vi såg till att vara där vid 10.00 ungefär. Idag var det rätt blåsigt men ändå väldigt gött. Efter att jag sedan hämtat syrran körde jag hem Christopher till bankeryd. Jag var hemma hos honom där för andra gången, i bankeryd då. Hans mammas familj hade precis köpt en liten hundvalp. Träffade den bara lite hastigt men den var väldigt söt. Nu har jag en väldigt bra anledning till att vilja åka dit. Känner även nu efter sådär snart tre och ett halvt år så kanske det är på tiden att lära känna christophers mamma med familj lite mera. Det vore trevligt. Saknar christopher lite granna nu. Var skönt att ha han här, även fast han bara spelade dator ibland..
Under eftermiddagen var jag och sandra på a6. Vi shoppade loss. Jag köpte en dyr klänning och ett par svarta skor på h&m. Nöjd med köpen, mindre nöjd med pengaförlusten. annars har vi bakat muffins och lekt i trädgården med hundarna. Myran älskar att visa hur bra hon är på slalom. Det kanske man ska lära Christophers nya hund? Då får jag allt vara där mycket. haha! Neh men trevligt. Nu färgar vi Sandras hår och snart ska hon klippa av mitt hår, speciellt luggen. Kalas!

fredag 26 juni 2009

Shoppa

Nu har jag varit på a6 och shoppat lite. Tittade först runt lite och märkte att det var rea i alla affärer, vilket alltid är roligare. På din sko finns det ett par skor som jag spanat på länge och provat några gånger. Jag visste från första gången jag provade dem att de var förstora. Men nu tänkte jag, är de ritkigt billiga så köper jag dom ändå. Men icke.. kostade ändå 3oo, vilket kanske är rätt billigt. Men inte tillräckling när det är två fingrar förstora. Hur som helst så köpte jag en bikini på H&M. Dock bara överdelen men kör på svart underdel bara. Funkar till allt. Hittade även ett linne där på H&M, utan brottarrygg-kanon. Även ett par öronhängen för 10 kronor och ett armband för 20 kronor. Perfekt. Tänkt på att köpa armband ett tag nu för jag saknar det i min grund av smycken. Så nu har jag startat samlingen med ett armband! Kanon

Hemma..

Blev inget stranden idag:(. jag blev jätteldsen. Jag vill det massor, nu i det underbara vädret. Får nöja mig med balkongen där jag ligger och drömmer om ett byggge av en go pool vid kanten. Kommer nog aldrig hända. Får köpa en trisslott och hoppas på det bästa. Istället får man titta lite på jnytt-bilden som Joel nu hittade. Från i onsdags är det, när vi låg nere vid vättern och stekte. Det är så det ska va. Nu ska jag väl läsa och sola lite till på altanen, kommer inte på nått bättre att göra just nu.

Idiotiska pojkar

Idag, nu på morgonen, tittade jag snabbt i tidning, jp då. Då läste jag bland annat att några små pojkar, hur dom nu vet det, har petat på sköldpaddorna i rosariet och lagt dem på rygg. Om det skulle hända igen måste dom avlivna sköldpaddorna för att djuren inte ska behöva utsättas för djurplågeri. Skulle ajg se dom pojkarna göra det med de stackars små slökdpaddorna så skulle jag slå dom! Nej, det skulle jag inte sådan är jag inte. Men jag skulle känan för att göra det. Skulle aldrig bli kompis med dom pojkarna. Utskällning skulle dom ha, en ordenlig sådan.

Läste också att Michael Jackson hade dött. Det kändes konstigt. Men han var väl lite konstig. Hur som helst ska jag ladda inför stranden med att äta frukost nu! Ha en bra solig dag

torsdag 25 juni 2009

Jordgubbar med mjölk

Nu har jag ätit jordgubbar med mjölk. Köpte lite jordgubbar men kom inte på något bra sätt att äta dom på, som jag hade tillgängligt hemma då. Men mjölk hade jag och jag åt. Det var verkligen gotteligottgott! Dock är nog varken jordgubbar eller mjölk jätte bra för en hungrig mage. Ingen god mättnadskänsla alls. Magen känns mest uppblåst. Men det blir nog en börjare sen på McD när min lilla brända Christopher har raidat färdigt. Måste ju köpa plussmeny denna veckan också och få ett hett glas!

Måste också bara nämna att jag dammsög hos min mormor innan. Hon behövde lite hjälp för hon hade lite svårt med det. Fyfan, förstår att hon inte orkar det hos henne. För det första så är dammsugaren jättejobbig. Sladden räcker knappt genom ett rum och den välter och har sig hela tiden. För det andra så är det grejer överallt. Massa stolsben, låga soffor, pallar osv. Men värst av allt är nog ändå alla dessa trasmattor på trånga utrymmen. Det tog på min tålamod att dammsuga dem kan jag säga. Dammsugaren fastnade hela tiden överallt på mattan och rynkade till den, otroligt frustrerande. Nästa gång jag hjälper henne tar jag ner vår dammsugare, som jag egentligen inte heller gillar. Varför lagas inte centraldammsugaren? Då får man i alla fall bara en slang att hålla reda på.. MEN scandics dammsugare är värst, var bara tvungen att avsluta med det. Hej

Fisketur i Bunn

Idag steg jag upp av att klockan ringde vid kvart över sju. Den senaste tiden har jag ju gått upp vid 11-tiden helt självmant, så det var en omställning. Upp och gjorde mackor och fixade med hundarna. När det var kirrat och klart så kom Samuel och Joel ungefär. Vi åkte till Bunn och var framme vid nio. Vi hoppade i den lilla båten och åkte ut på sjön. Vi gled runt på sjön under dagen och jag låg mest och solade. Jag provade också att fiska, eftersom jag aldrig gjort det förr, men det var lite krångligt och rätt tråkigt. Nöjde mig med att ligga i solen och guppa runt. Detta gjorde vi fram till två-tiden då det började bli molnigt och Samuel behövde åka hem och sova efter att han jobbat natt, och ska jobba natt igen,hää.

Hemma och sjukt trött. Smörjde in Christophers röda skinn och sen tog jag en dusch och smörjde in även mig själv i after sun. Var inte alls sugen på att vara mer i solen just då så lagade lite mat och satte på en film. Nu ser jag dock det underbara vädret igen och undrar vad som ska hända de närmaste dagarna när det är så fint väder. Jag vill ligga på stranden och sola och bada hela dagarna, men det kan kanske inte de rödbrända pojkarna? Neh, fy va jobbigt det blev. Altanen är alldeles för varm och tråkig att ligga på en hel dag.. Det löser sig. Får ta med ett parasoll, tummen upp! Nu ska jag chilla. Hey.

onsdag 24 juni 2009

Grillning på G

Otroligt lite bilder dessa dagar.. Tyvärr, tar inte med mig min kamera till stranden. Det är på stranden jag har varit idag med. Det var superskööööönt. Vi var i och badade en lång stund idag. Var dock genomfrusen när jag kom upp sen hah.

Väl hemma gjorde jag lite nytta igen. Som husmor blev det att laga mat till lilla pojkvännen innan träning. Maten var även till mig själv. Idag bjöd jag på spagetti och köttfärssås vilket var smaskens. Efter detta tog jag bilen med mormor till maxi. Hon ville nämligen handla och det fick hon göra. När jag kom hem var jag vaaaarm och ville bada. In i bilen igen, hämtade elin och vi åkte till västersjön. Myran Och Loppan var med. Det var en del andra hundar där och en häst så Loppan var lite jobbig och vimsig, men skön ändå.

Nu försöker vi få igång grillen här för vi ska grilla kött. Det bli kotletter, pressad potatis, bearnaisesås och, tror det eller ej, halloumiii. MMHHHHH

tisdag 23 juni 2009

Sommar och sol

Dagen på stranden idag var otroligt skön. Vi var där några timmar och stekte i solen. Jag läst ei min bok som bara blir bättre, och bättre och snart är den slut. Men då har jag sådan tur att jag har en uppföljare på den här hemma. Kanon. Jag och Joel tog oss ett dopp i vättern. Årets första dopp för min del. Det var rätt kallt, inte så att jag var i och splaskade runt länge. Men jag dök ner med huvudet under ytan ocht og några simtag, det gjorde jag allt. Christopher däremot doppade tårna, sen bangade han på att doppa sig. Sådan liten fegid är han!

Väl hemma har jag lagat mat till de små pojkarna. Stuvade makaroner och köttbullar stod det på menyn idag. Det blev riktigt gott faktiskt. En väldigt komplicerad rätt, ajemen. Sedan så har ajg vattnat blommorna i trädgården. Sådant jag måste göra nu när jag har hand om huset.

På torsdag ska jag få följa med Christopher, Joel och Samuel till Bunn och åka båt och fiska. blir nog super, jag som aldrig har fiskat förr. Någon gång ska väl bara den första. Jag tänker mest sola där tror jag ändå. Få en ritigt goo bränna. Nej nu blir det snart halloumiii, muuuuummsss!!!

Ner till stranden

Nu ska jag snart ner till vätterstranden. Sköööönt. Sola och bada. Bada blir nog förbannat kallt i och för sig. Bara dom små killarna kan sluta spela så drar vi. Hare gött

måndag 22 juni 2009

Pojkvännen flyttar in

Nu har min käraste pojkvän flyttat in till mig, även hans dator. Vi sitter och skriver till varandra över msn och har det trevligt! Skönt att inte vara ensam med hundarna nu till natten, härligt att ha en människa vid sin sida. Att man har en så bra och go människa gör ju saken ännu bättre!

Annars idag har jag träffat Elin. Vi köpte oss en glass när det fortfarande var sol. Vi trodde solen skulle hålla i sig lite längre så vi tog bilen och båda hundarna och åkte till en sjö. Där gick solen i moln tyvärr, men det var ju en trevlig lite utflyckt ändå.

Imon ska jag och Christopher kanske baka bullar om vi känner för det. Superduper nice. Vanlijbullar är min absoluta favorit i alla fall. Men nu kanske man ska ta och sova strax, efter en sista nattmacka. Så hungrig. Nej nu överdrev jag. Jag är lite hungrig, mest sugen. Godnatt!!

lördag 20 juni 2009

Macken



ett underbart program, helt klart!

Om några timmar, typ 2½, så blir jag ensam med mormor och hundarna. Det kommer sprida sig ett obeskrivligt lugn i huset tror jag. Det blir skönt!



Såå goo hah

Älskade Myran

Min lilla Myran är världens sötaste. Ibland när jag kommer in i mitt rum så ligger hon på en kudde på golvet och sover lite. Ibland kommer hon in och tittar på mig, och ibland vill hon mysa i sängen, helst hos Christopher när han är här. Nyss kom hon in i mitt rum med sin kära tennisboll. Den har hon en bra relation till. Hon gillar den verkligen, men hon kan klara sig utan den utan att det slår slint i skallen. Den går heller inte att tugga sönder med så man behöver inte vara rädd att hon ska få ont i magen när hon biter på den. Hon är bara en lekfull Tax ihop med den.
Myran vill också helst vara med överallt. Idag till exempel skulle jag öva på slalom med Loppan igen. Kunde inte med att stänga inne Myran så hon fick följa med ut. Det gick ju inte så bra. hon ville också vara med och köra slalom. Fast Myran, hon kan ju redan. Så blev hon arg när Loppan kom och trampade på henne när dom försökte springa i slalomet samtidigt. Allt för att få en godisbit. Ja mina hundar, dom är ju för söta.

Bästa frukosten!

Goddagens! Midsommar igår blev bra faktiskt. Jag och Elin hade det trevligt tillsammans hemma hos henne först som jag skrev igår. Vi löste lite korsord och smuttade lite på champagnen. Sedan begav vi oss med buss till juneporten där vi hoppade av och började promenara. Vi gick till stadsparken (och glöm inte att jag hade mina 12cms klackar) där vi blev uppmötta av Poolatan och en flicka som hette Sofie. Det visade sig att de hade promenerat en bra bit för att möta oss och det var en tuff promenad. Hem till Linus begav det sig där ett gäng trevliga människor befann sig. Vi hade det roligt och´dansade bland annat runt till goo musik, såsom håkan. Fina grejer. Vid 1-tiden var det dags att börja gå mot bussen. Vi visste knappt var vi var men hittade i alla fall fram tillslut, efter kasnke 40 minuters promenad. Hade jag vetat detta hade jag nog faktiskt inte tagit de skorna denna afton. Dom fick lite stryk så jag idag. Lite skavda på kanterna och klackarna är rätt slitna..stackarna.

Idag har jag slappat framför tv:n än så länge. Ska nog fortsätta göra det med. Till frukost tog jag mig grillad kyckling med klyftpotatis och tsatsiki. Mums, en riktig höjdar frukost är vad man kan kalla det.
Inatt åker mamma och nalle puh till landvetter för att åka till rhodos. Det blir jag, christopher och hundarna en vecka framåt. Och mormor då som vanligt såklart. Det blir nog trevligt det.

fredag 19 juni 2009

Dagens ställ

Midsommarafton. Jag sitter just nu hemma hos Elin och tar det lugnt. yra springer runt och letar efter en boll. Så alla är roade på sitt vis. Elin har fått en kamera i student present så vi passade på att ta fina dagens ställ bilder.

Jag och Elin ska festa till det lite på min champagne som blev över på studenten. Anders, om du läser detta, det är inte någon flaska som du har köpt. Därefter, är inte planerna riktigt bestämda men vi kanske beger oss till någon trevlig människa och träffar flera människor. Ha en bra midsommar!


Klänningen kommer från Once och skorna från scorett.

Hejdååå

Sommarklänning

Kom precis på något som fick midsommar att kännas lite roligare. Har aldrig direkt gjort något roligt på midsommar och har inte särskilt höga förväntningar på detta året heller. Men jag kom i alla fall på att det är ett yppeligt tillfälle att klä sig i en söt, överfin klänning som man aldrig får tillfälle att anväda annars! Kanon, nu ska jag leka med mitt pet lite och sen ta en dusch. Därefter blir det att prova mina klänningar och se vilken som ser mest somrig ut. Kom på detta för att Pernilla gick förbi mitt rum med en vit, somrig klännig. vitt är för studenten för mig just nu, så får bli något annat för mig.. Får se vad det kan bli. Den lila kanske? hm!

Var ute i trädgården nyss med och körde lite slalom igen. Varje dag som gäller nu. Idag var Loppan pepp och var superduktig. Åtta pinnar körde hon utan större problem. Dock blir hon rätt slut ganska fort och lägger sig ner och vilar. Får börja springa med henne nu med, så hon får bättre kondition. Kan jag med behöva. Vilken win-win situation det blir! Jag och Loppan ftw. haha.

torsdag 18 juni 2009

Keso

Upptäckte för inte så längesedan att jag gillar keso. Nu är jag väldigt sugen på keso. Keso, keso, keso, keso, keso!!

Friskis igen!

Idag har jag sovit länge som vanligt. Det är så man gör när man har sommarlov, sover länge. Jag passar på nu när jag kan, för sen, vecka 28, så börjar jag jobba. Förutom att sova länge så har jag faktiskt varit ute i trädgården med Loppan och övat lite agility. Loppan var inte så intresserad idag och vill helst gå in. Men slalom gjorde hon jättefint ändå, även om det krävs en hel del övning kvar men det blir kul.

Loppan och Yra leker i trädgården, söööta hundar! Elins bild är det.

Idag har jag också gjort något nyttigt, nämligen varit och tränat på friskis med Anders. Det var ju ett tag sen jag var och tränade nu, men det var skönt att äntligen göra det igen. Var väl inte full fokus men jag blev ändå trött i musklerna och svettig efter 10 minuter på trampmaskinen. Efter träningen kunde vi inte motstå att ta en glass i solen på piren. Det var gott och skönt att sitta där. Vr väldigt lockande att hoppa i vattnet som var så klart så!

Nu vet jag inte vad jag ska göra, men jag kanske kommer på något. Imorgon är det midsommar och jag har inga planer? Hm, får se vad som händer. hej så länge

Jobb..

Tjena. Elin påminde minde mig nyss om att man måste söka jobb nu. Det är jobbigt, jobbigt att ta tag i. Speciellt nu när det känns rätt hopplöst. Jag vet inte ens var jag ska söka. Det är väl bara söka jobb på alla tänkabara platser i Jönköping och se om man har tur. Ja, då är det bara göra det med, latcho! Fy.

Idag har det i alla fall varit en, hm, rätt bra dag. Christopher och jag gick inte ihop så bra idag. Väldigt trist att han skulle åka hem men samtidigt var det nog bättre så. Vi blir bara arga och tjuriga. Istället kom Elin och yra hit. Vi tränade lite slalom i trädgården och Loppan hade det superkul när hon snurrade runt och sprang som en galning. Skällde gjorde hon också, minsann. Lite senare kom Anders, Martin och Alex också. Vi tittade på en film och tv. En skön slappar kväll. Nu vill jag helst bara vara med Christopher igen. Typsikt mig. Jaja. Hejsvejs

tisdag 16 juni 2009

arg, sur och ledsen

Idag är en mindre bra dag. Christopher är här och vi har inte gjort ett skit idag. Svintråkigt och jag har varit extremt rastlös hela dagen. Christopher däremot roar sig med att titta på tv. Tråkiga saker på tv. Eftersom jag inte har något bättre förslag på vad vi skulle kunna göra, så fortsätter han att titta på tv medan jag blir ännu mer frustrerad. Tre gånger under dagen har jag börjat gråta för att jag slagit mig. Gick in med foten i något hårt och loppan ställde sig på mig och nöp min hud på armen. Ingen bra dag inte. Inga bullar blev det heller, varken jag eller Christopher var nog inte särskilt peppa på det tillslut. Sur på allt och alla är jag nu med så ska nog ta christopher och sätta han i min bil och åka någonstans. Om jag nu lyckas få han att gå med på det.

Känns bra att jag efter sådär 4 dagars ledighet nästan spårar ur för att jag inte har något att göra, när jag faktsikt har min pojkvän här. Var är solen? Solen kan rädda mig. Ne, imon blir nog en helt otrligt bra dag. Ser framemot den. Hejdå

sol i moln

Idag har jag solat tills solen gick i moln. Det var rätt tråkigt men skönt. Hade inget bättre för mig. Christopher tittar på Arnfilm och det tycker jag är mindre kul. Bäst att man städar hos kaninen nu när man har tid och vädret passar. Det är verkligen inte jobbigt att städa hos kaninen men det tar emot så mycket innan. Sen i alla fall så ska jag och Christopher baka bullar. Vi får väl se hur det slutar!

måndag 15 juni 2009

Bra bok!

Kul hur saker kan slumpa sig. Har precis läst ut en bok på några dagar nu. Den heter Såld och handlar om en flicka som blir prostituerad mot sin vilja och hamnar i Sverige. Mycket hemsk bok men väldigt bra tycker jag. Inatt drömde jag om attt jag var henne och det är nog bland det absolut värsta som kan hända en människa, så som hon hade det. De skrev också i boken att de var tvungna att censurera vissa saker och inte ta med dem för att det var för hemskt att skriva ner. Fy satan tusan. Ja, men så nu tittar jag i alla fall på Tyra bank show. Så handlar det om prostitution där med, sicken slump. En pappa som hade sålt sin dotter till andra män tror jag det var, missade början. Hon verkade dock inte ha det lika hemskt som hon i min bok, men ändå! Sen var det en annan dam där som prostituerade sig helt frivilligt. Väldigt kaxig och glad över att tjäna bra pengar på att vara prostituerad. Undra hur hon mår egentligen. Hoppas hon inerst inne mår dåligt så hon tillslut lägger av. För hon kan i alla fall välja att sluta. Stackars tjejen i boken höll på att dö när hon försökte rymma eller klaga det lilla minsta. BORT MED SKITEN.

Annars är det en bra dag idag tror jag. Ska åka till Sophia sen och träffa några från SP3A. Det blir nog kul och trevligt. Nu ska jag äta lite makaroner och köttfärssås!MUMS.

söndag 14 juni 2009

Kolmården

Nah, hotell var mycket billigare än jag trodde men kom ändå fram till att det är onödiga pengar. Man kan lika väl ta bilen hem sent på kvällen. Åka tidigt med matsäck för hela dagen. En stabil middag kan man väl unna sig på plats dock. Ja, sen går man på kolmården hela dagen och njuter av alla underbart fina djur. Delfinerna ser jag fram emot mest! Och lejon.. och tigrar. Och de andra djuren med. I alla fall, sen stängde det vid 17 tiden tror jag så då får man ju lämna parken. MEN då måste man inte åka hem. Man kan ju hitta på något annat. Man kan äta en glass eller titta på andra sevärdheter. Något måste det ju finnas. Eller så kan man ta bilen och åka hemmåt fast stanna på olika platser på vägen som ser kul ut. Njuta av varandras sällskap och att man inte behöver plugga tillexempel matte. Amen gud, kolmården. Det blir bäst!

uttråkad Linn

Idag har jag jobbat. Finns inte mycket mer att säga om det. Det var enformigt, långtråkigt och jag blev trött i fötterna. Nyss tittade jag på Grey's, reprisen från i onsdags. Jag visste redan innan lite vad som skulle hända men ush ush. Väldigt sorgligt och jag grät. Är även ganska uttråkad. Men jag är också rätt trött så orkar inte direkt försöka komma på nått att göra. Men i veckan ska det bli saker gjort hoppas jag.. Nu ska jag spana efter resor och se vad det skulle kosta att övernatta efter en dag på kolmården! Hej

lördag 13 juni 2009

Student!

Nu har jag tagit studenten. Det var en superbra dag rakt igenom. Upp vid 5 tiden, fixa sig och sen kom klassen. På grund av regnet fick vi ju vara inne men det funkade det med. En god frukost med champagne. Jag drack nästan ingen champagne. Gillar inte champagne speciellt mycket i vanliga fall, och speciellt inte klockan 6 på morgonen. Fy. I skolan var jag rätt trött hela tiden, men det var roligt ändåså. Vi sprang ut, jag fick saker runt min hals och vi åkte flak. På flaket stod jag vid björkgrenarna och min mössa blev lite brun.. Men vad gör det, ska inte använda den någon mer gång inte! Därefter blev det en mottagning hemma hos mig där alla satt och väntade. De såg otorligt uttråkade ut när jag kom, hah. Det var gott och trevligt och mysigt. Tiden gick snabbare än jag trodde och helt plötsligt var jag och Elin på väg ner till stan i Joels bil. Vi gick dirket till studentfesten där vi hängde med klassen mest. Det var en väldigt lyckad fest! En stund efter 1 tiden drog vi därifrån och jag hade sjukt ont i fötterna efter att ha sprungit runt i mina 12 cm:s klackar i några timmar. Kunde knappt gå. En sväng till kebabbaren där några tog sin en nattlig måltid innan vi åkte hem. Sen blev det bussen och jag sprang hem från busshållplatsen, i mina klackar, till Christopher som väntade i mitt rum. Han gjorde dagen fulländad med att ha tänt alla ljus i mitt rum och ordnat en liten picknick på mitt golv. Världens bästa bästa bästa! Idag är jag lite trött men annars mår jag kanon. Jag önskar att jag kunde få ta studenten en eller kanske två gånger till för det var superduper kul!! Vill också få hänga med min klass mer, kommer sakna alla på ett eller annat sätt! Men nu är jag rätt trött och uttråkad och imon ska jag jobba.. Så äre med det. tur att elin ska det med, gör saken mindre tråkig! Hör av er alla mina vänner i sommar för ananrs kommer jag bli uttråkad!

torsdag 11 juni 2009

05.15 kanske?

Nu har ´jag nästan fixat allt till imon. Två stora björkgrenar har satts upp vid vår ingång så min kära klass kan känna sig säkra på att de har kommit rätt imon vid 6-tiden på morgonen. Insett att jag måste ställa min klocka på 05.nånting imon. Väldigt jobbigt.. Men det blir nog en skoj dag på många sätt och vis. Jag kommer säkert börja gråta med. Käckt.


Måste även nämna att Christopher är världens finaste och jag ser väldigt mycket fram emot att träffa honom imon. Väldigt mycket mer än att gå upp vid 5. Nu ska jag skura och slänga soppor. Sen blire sängen! Godnatt

Städa och baka, jippie

Yes. Nu börjar jag bli lite piggare. Idag ska jag hjälpa till att städa, baka kladdkaka och.. ja det var väl det. Men det är rätt tråkigt, speciellt en dag som denna då jag är rätt trött. Har dessutom väldigt ont i ryggen på ett visst ställe. Bara när man rör sig på vissa sätt och så. Undra vad ajg gjorde igår för att det skulle bli så? Sträkt en ryggmuskel eller nått kanske? Ne ska inte uttala mig. Jag har ingen aning om hur det känns när man har sträckt en muskel. Lite tidigare idag när jag skulle städa lite tänkte jag, så mådde jag lite illa. Skulle lägga mig och slappa lite i soffan då tänkte jag. Så kommer jag in i vardagsrummet och ser en mysig lite spy på golvet. Jag har inte mycket att välja på än att torka upp det. Fy va äckligt det va! Inte första spyan jag har plockat upp efter mina hundarna men det var ju väldigt opassande av henne att gå och spy idag.. För att få bort mina kväljningskänslor la jag mig i sängen och tittade i taket. Jag tänkte: jag måste tänka på något ritkigt gott, något gott ätbart. Jag tänkte på makaroner och köttfärsås! Oh vad gott det är. Om jag flyttar ihop med Christopher kommer vi föräta oss på det. Älskar det. Sjukt hungirg är jag med nu, och sugen på makaroner och köttfärsås. Men åt det igår, och i förrgår. Kan inte med att laga det idag igen. Fast kanske? är så sjukt hungrig.. Vi får väl se.

Imon blir det studenten. Jisses..

onsdag 10 juni 2009

Sista ridlektionen

Nu har jag klätt på mig nytvättade ridkläder och packat min väska med "partygrejer". Detta blir min sista ridlektion i min grupp. Den startade hösten 97 och då började jag i den, som sjuåring. Det var rätt längesen. Sedan dess har jag ridit i gruppen och sett folk komma och gå. Det är ingen mer än mig som har ridit så länge i min grupp. Den som ridit längst i gruppen, som rider i den nu, har säkert bara ridit 1 eller 2 år. Lite skilnnad om man ser till mina 12. Jaja. Ridläraren ska få present och jag ska skynda mig som bara den därifrån. Jag slutar rida sådär vid halv nio och innan nio ska jag vara på bongo. Det innebär att byta om i stallet och fara direkt till bongo utan att duscha. Det blir nog kul det ja. Gött att man har killar som kan köra hem en sen under natten. Blir kanon. Hejsvejs

tisdag 9 juni 2009

Kokkoo hund

Det har slagit slint i min hunds huvud..igen. Det är den här korven som Myran fick av mig igår. Den blev snabbt en kär ägodel, eller snarare hennes barn. Idag blev hon fråntagen sitt barn för hon hade ätit upp lite av den. Förstår inte ritkigt varför hon äter upp sitt barn? Hursomhelst så har hon suttit nedanför köksbänken där korven låg hela dagen idag och bett om att få den. Hennes föredetta älskade tennisboll ser hon knappt längre, den finns inte i hennes ögon. Det är bara korven som gäller. När man lyfter henne blir hon alldeles skakig, speciellt om hon fick syn på korven i plast. Nu fick hon tillbaks korven en lite stund och hon är alldels överlycklig. Stackarn sen när hon kommer få lämna bort den inatt. Då kommer hon bli ledsen..

alldeles för stor..

Nu har jag och mor varit på a6 och fixat grejer. På village blev det en fin present till min ridlärare. Imon ska jag rida min sista ridlektion, i den grupp som jag har ridit i sen jag började rida. Jag har ridit i den gruppen sen gruppen startat. Jag är ett ritkigt orginal i den gruppen. Men nu ska jag sluta, och då ska jag ge en present till min ridlärare dårå. Kanon. Det jag var ute efter på a6 var också en lite blomma som jag ska ha på min studentklänning för att göra den lite roligare. Hittade en väldigt fin blomma och var nöjd. När jag kom hem insåg jag dock att den är typ 3 gånger för stor och det ser helt galet ut. Min första tanke var: klockan är i´nte så mycket, jag kan ta bilen och åka och byta den. Men fy farao. Helt sjukt trött och orkar ingenting. Vaarföör dåå?! Inte sovit dåligt eller nått. Vill itne bli sjuk, vill vara pigg pigg pigg. Klart jag inte blir sjuk. Då blir jag ARG. Nu ska jag vila. hej

måndag 8 juni 2009

plus att:


jag har tänkt börja på agility med Loppan nu!. Hon älskar det och hon är mycket energi som hon behöver lägga på något. Kan tänka mig att hon blir en något bättre agilityhund än Myran var, hah. Även om Myran var väldigt duktig ändå för att vara hon. Får ringa och anmäla mig imon. I sommar får det bli träning på att ta det lugnt på hinderna och hoppa av där man ska. Även lyssna på mig och att göra slalom. Kanonersss! Kommer behöva sysselsättning till hösten..
plus att jag tar studenten på fredag. herrgud

ny design-bild, inom kort!

Jag vet att min bild längst upp på bloggen är ganska tråkig och opersonlig, även om det är mina lampor på min dammiga hylla. Ja, den hyllan är alltid dammig. Den är ganska högt upp så jag når inte att damma där och jag ser ändå inte dammet. En gång om året ungefär dammsuger jag rodentligt där. Men till sak: jag, eller främst elin ska se till att fixa detta med en fin bild. Bilder på mig, bilder på fin natur, kanske nån på Christopher Eek? Lite av varje i mitt liv. En hund skulle ju inte sitta fel heller. Ja det kommer inom den närmaste tiden vill jag lova. Så håll utkik, det kommer bli awesome!!

Just nu väntar jag på project runway. Sista avsnittet för säsongen ju, väldigt spännande. Jag hoppas starkt på att Leanne vinner. Tycker att hon är bäst och gör snyggast kläder. Hon är bra. Söt tjej. Hade väl lätt kunnat googla vem som vinner men då försvinner ju spänningen! låt det bli en överraskning. NU ska jag bannemig städa färdigt mitt rum. JA. Nu ska jag jag det. Ha en fortsatt trevlig kväll

Shopping med Elin

Idag har lilla jag haft mina sista rikita lektioner i skolan. För alltid. Var inget speciellt alls direkt. På religionen fick jag veta att jag fick mvg, GÖTT. Ananrs tittade vi färigt på filmen Mulan. Väldigt bra disneyfilm faktiskt. Hade bara sett den en gång tidigare så det var kul. Svenska lektionen bestod av ordpyssel och såntdär. Sen sjöng vi studensången och sen gick vi hem. Jag tömde mitt skåp på alla saker och tog med mig låset hem. Ska ju inte använda det skåpet nått mer alls.

Denna eftermiddagen förljde elin med mig hem. Vi skulle åka och titta på studenttröja och också köpa lite grejen till champangefrukosten. Det gjorde vi. Servetter på ikea, muggar, tallrikar och bestick på rusta och champangeglas på Ö&B. På Ö&B hittade jag även en fin korv till myran. Den är i plast och piper. Hon älskar den och den piper rätt konstant nu. Skönt att hon uppskattade presenten. Nalle puh berättade även att jag hade backat på grannens staket så det böjdes när ajg backade ut bilen. Inte van vid storleken, whoppppssss! Så kan det gå. Nu skaa jag se på tv med elin och chilla. Har tid med det. Hej

söndag 7 juni 2009

lugg igen, gött!

Idag ska jag gå och rösta. Väldigt vuxet, mitt andra vuxenpoäng där kanske? Mitt första vuxenpoäng var ju körkortet. Mamma och nalle puh är även lite sjuka så om mamma inte orkar ska jag även åka och handla och så tänkte jag laga mat. Inte värt att dom lagar mat och smittar ner mig med. Nene!! Passade även på att städa till lite i mitt rum idag. Jag städar aldrig klart dock, vilket inte är bra. Men fått bort 4 skokartonger och lagt undan den stora högen med olika kataloger och grejer som jag fått under året inför att välja högskola. Lite dammsugning på detta så blir det nog kanon. Har även klippt av min lugg idag. Nu har jag min sköna hellugg igen. Fina grejer det. Lite svårt att klippa luggen med IKEA-sax framför badrumsspegeln dock. Kan inte påstå att den är jämn och fin, men den ser fin ut på långt håll. Hahh. I eftermiddag ska jag åka till Christopher om han hör av sig. Hoppas han gör det. Hej så länge

I love you man..

..blev det på bio. Det var en ritkigt rolig film faktiskt. Troligtvis tio gånger bättre än att se på fotboll. Elin och jag har även åkt runt i bilen i stan och konstaterat att växel 3 är nog den bästa. Vilken är din favorit? Tog sen en hamburgare på statoil och kort därefter åkte vi hem. Nu sitter jag här återigen och sks snart stänga av datorn och gå o lägga mig. Är oftast sur när jag sitter ensam såhär mitt i natten, så det är väl bäst att sova. Imon ska jag rösta med, på vad? säg det. Huvudsaken är att jag röstar bort idioter.. Godnatt på er

lördag 6 juni 2009

Linn är hungrig

Idag har jag varit och tjänat pengar. Har nämligen varit på Scandic då och städat som vanligt. Var en lugn dag, men med mycket skräp. Hatar när det är mycket skräp. Skräpvagnen blir helt överfull och man vet inte var man ska lägga all skit. Löste sig som vanligt ändå och jag kom därifrån vif 4-tiden. Sitter fortfarande bara här hemma framför datorn. hungrig, och stirrar på chokladen som ligger i två skålar framför näsan på mig. Är ganska hungrig och om jag då slänger i mig massa choklad så mår jag lite kosntigt sen. Mamma och nalle puh är lite sjuka idag dock så de har inte lagat något mat. Jätte jobbigt. Har ingen lust att laga mat och vet inte vad jag vill ha och jag vet inte vad som finns. Jobbigt har jag det, väldigt.

Inatt sms:ade christopher halv 3 ungefär och sa att jag fick komma till honom ikväll. Det var ju snällt, blev glad sådär mitt i yrvaknandet. Han varnade dock för att det blir många killar. Jag slopar att åka till Christopher och hänger med Elin istället. Vi kanske ska gå på bio och utnyttja våra gratisbiljetter som vi fick från scandic. Det blir nog kul. :)

fredag 5 juni 2009

Hemmakväll

Stannade hemma ikväll och tittade på benchwarmers. Kul film minst sagt. Åt även lite choklad. Imon ska jag upp och jobba på scandic. Rätt surt, då både amanda och elin inte kan jobba. Mina kompisar liksom, kan inte. Det suger extra mycket att jobba då. Även om det inte suger så mycket så suger det att tänka på att man ska gå dit imon. Jaja. Bara leva och vara glad att man har ett jobb. Ringde även min upptagna pojkvän nyss. Som var upptagen med att spela data. Som har spelat data säkert hela dagen. Trött på hans förbannade data. Jag "accepterar hans hobby" som han säger men hatar den endå. Imon ska han klart se fotboll med så då får man inte träffa han heller. Säkert ska han spela data också. Kul för han. Bättre anledning än att spela data i alla fall (egentligen är jag inte så sur på Christopher, är mest bara trött och arg på allt). Själv får jag väl träffa elin imon kanske och också titta på fotboll. Det är trevligt det med. Nu är jag trött och sur och ska se på färjan. Hadet

Fredag

Sitter här vid datorn. Jag är trött, hungrig och har ont i axlarna. Kanske bäst att göra lite mat snart då så man slutar vara hungrig. Meen vet inte vad jag ska laga för mat idag. Är också väldigt klyven. Några i klassen skulle träffas hos Richard idag, vilket brukar vara lugnt och trevligt. Men jag är väldigt trött och känner för att slappa hemma. Men när jag tänker att jag ska göra det känner jag för att hänga med mina kompisar. Sen när jag tänker på det så känner jag för att ligga typ ensam och titta på tv. Vad gör man i dessa jobbiga situationer? säg det..skiter i allt och åker och våldgästar Christopher? Hade varit skönt. Att ligga och slappa i Christophers armar. Är lite Christopher-sjuk dessa dagar. Han skämde bort mig så förra veckan med att vara hos mig nästan varje dag. Nemen får väl se hur kvällen slutar. Klassen behöver itne sluta umgås för att skolan tar slut, hoppas jag inte i alla fall.. Som vanligt har ajg precis skrivit en ganska osammanhängande och tråkig text, men att läsa är frvilligt;) pusspuss

torsdag 4 juni 2009

Övningsköra

Idag har jag övningskört i mercedesen. Den är nog tre gånger så stor som min bil, Duppen. Den är också automatväxlad. Det var de här två grejerna jag bara ville prova med någon brevid mig. Också lära mig olika detaljer, typ lägga i olika växlar och var vindrutetorkaren sitter med mera. Det gick kalas och jag bromasade inte med vänsterfoten en enda gång. Bra där. Nu ska jag packa ner mina muffins jag bakat till klassen, sen blir det städning. Har nämligen tid med det nu.

Passande skor, för en gångs skull

Idag har jag gjort både det ena och det andra. Kan börja med igårkväll. Vid kvart i elva åkte jag och hämtade min käraste i Tenhult. Fick vänta i en halvtimma för han skulle spela dota. Höll på att somna där i hans mysiga säng. Höll mig vaken när jag körde bil i alla fall, tur var väl det. Idag på morgonen drog christopher vid halv 8 och jag kunde lugn och skönt sova vidare fram till klockan tio. Skolan sen var otroligt jobbig. Jag hade betygsamtal och sen studerade jag vattenkriget som pågick utanför. Skolan var sedan inte allt för rolig så jag och några andra sköna människor gick till bernads och fikade. Ganska länge satt vi där och bara slappade. Sen drog jag, elin och en lite plågad Mikaela till stan för att spana lite. Egentligen skulle ajg behövt en vit kofta eller liknade till studenten, men istället blev det skoaffär. Ville ha ett par höga skor så när de skorna jag ville ha inte fanns så frågade jag: Vilka är de högsta skorna i den lägsta storleken ni har? Jag fick ett par skor med kanske 12 cm klack. Trots att de var i storlek 36 passade de ganska bra. Hon i butiken sa också: Vi har en låda med skor i storlek 35, vill du kolla? EN LÅDA. Jovars, tog mig en titt. Fanns ett par skor som var bra och fina men de första andra var bättre. Så blev dom! Rikita partyskooor. Har promenarat runt med dom här hemma nu och har redan lite ont i fötterna, haha! Men det går så bra så. GÖTT




Kläd-och skokombinationen är inte klockren på bilden, men tröjan och skorna är fina ändå tycker jag!

Idag var ajg cokså på möte på Scandic inför sommarens jobb. Ett ganska meningslöst möte i stort sett då jag redan vet om det mesta. Fick iallafall mitt schema för sommaren och det ser bra ut. Fick ganska många dagar medan elin fick en hel del färre. Ganska orättvist, men vad gör man..

Nu har jag bakat muffins till filosofin imorgon och ska komma på kopplingar till mina filosofiska samtal. Ikväll blir det la sen tv för hela slanten. Tänkte titta på tv3. Grannfejden och design simon&thomas.Ajemen! Ha det gött va

onsdag 3 juni 2009

Klassdag i naturen

Sophia i min klass ordnade till en dag i naturen för klassen idag. I bilar tog vi oss ut till Öggestorp för att paddla lite kanot och ha det trevligt tillsammans. I min bil färdades Anders, Pontus, Elin och Daniel. Daniel hade mixat ihop en skiva som dunkades på högsta volym under hela färden. Härlig stämming när det spelas julsånger och markolioo. När vi sedan mött upp klassen och burit ner kanoterna till vattnet började några av oss i klassen att paddla. Det blåste som sjuttton så jag, elin och sophia paddla inte alls långt och nära kanten hela tiden. De andra var dock lite mer osmarta må jag säga. De paddlade i blåstens riktining och kom en bra bit bort! Efter en rätt bra stund kom två tjejer, Emma och Sara, tillbaka i bikinin på gångvägen. Hah, vi trodde att de hade trillat i men de hade gått i självmant visade det sig sen. Dock hade dom ju inte lyckats paddla tillbaka i motvinden hah.

När vi sedan chillat lite och de som blivit lite blötta bytt om så bar vi tillbaka kanoterna igen. Sedan så hoppade vi in i bilarna och cruisade i tåg till scoutstugan i tenhult. Där spelades det lite spel och var trevligt. Jag passade på att gå till Christopher och ligga i sängen och krama honom lite. Var otroligt skönt att ligga där på en kudde. Om jag inte hade känt lite press att gå tillbaka hade jag lätt somnat där..

Nu är jag hemma och ska se på Grey's innan jag ska åka och rida. Ska även smaska lite på min pastasallad. Haree

tisdag 2 juni 2009

Hundbad

Nu är jag minsann hemma. Har varit i skolan idag som vanligt men efter det så åkte jag och Elin till västersjön. Egentligen ville vi ha sol och mysväder, men det funkade med moln med. Vi hämtade först upp Pär så det blev väldigt trångt i bilen med tre pers och två hundar. Men det gick ganska bra ändå. Vägen till västersjön blev dock lite oviss, då en av vägarna var avstängd. Vi körde ut helt fel vid ett tillfälle, och vid ett annat hamnade vi på fel sida av vägen på en 70 väg. Livsfarligt. Tur att det var lite trafik! Hundarna hade i alla fall kul vid sjön och sprang runt och lekte lite. Yra hoppade ju i vattnet och simmade medan Loppan kom så långt att hon doppade lite av magen. När det blir bra väder ska jag gå i med henne i sjön så hon bågar simma lite. Blir nog ruuligt.

Nu ska jag fixa min matsäck för imorgon. Då ska klassen helt självständigt åka till öggestorp och paddla kanot och ha en trevlig dag i naturen. Blir nog sketanice!

måndag 1 juni 2009

Sommar, sommar, sommar

Har idag fått ännu mer längtan efter att få åka på en resa utomlands. Får jag mycket pengar på studenten får det allt bli något snart. Är även lite smått deppig över att det underbart fina vädret som har varit i idag och i helgen inte ska stanna. Finns så mycket mysiga saker man kan hitta på när det är varmt och soligt. Till exempel vill jag åka till en sjö tillsammans med Elin, Loppan och Yra och leka och bada. Jag vill ligga där hela dagen och bara slappa. Men nene, nu ska det bli 9 grader och regn. Jippie.

En härlig absolut sista vårbild, från igår!

Denna dagen har varit bra i alla fall. Jag och Elin tog cykeln till skolan idag vilket var väldigt skönt. Under skoltid, på en rast, gick vi några stycken i klassen till piren och tog oss en glass i solskenet. Mycket skönt ja. Efter skolan mötte jag och födelsedagsbarnet Anders upp Jennie på stan. Vi skulle se ED:s bal men var lite hungriga. Vi köpte oss en macka på mackamakeriet och gick till hamnkanalen. Amanda var väldigt fint och alla de andra som man såg också. Men fy va segt det var. Bilarna kom med jättelångt mellanrum och det blev ganska så tråkigt. Plus att solen stekte som aldrig förr. Klagar inte på solen, men vill steka någon annan stans helst! Ne nu ska jag se tv eller nått. Fett!