söndag 26 juli 2009

Michael!



Elin skickade detta klipp till mig igår. Tycker det är svincolt. Har tittat på det hur många gånger som helst nu. Tror jag ska lära mig den dansen, vore kul att kunna!

uppe tidigt

Klockan är kvart över 8 ungefär och jag är uppe. Jag vet inte varför, helt orimligt. Men det var såhär att christopher smsade och orade mig lite. Han hittade inte sina nycklar och undrade om dom var här. Jag letade lite men hittade inget. Det är lite svårt att vara säker eftersom jag har det rätt stökigt för tillfället. Ja, jag blev lite orolig för att min hemnyckel också satt på den nyckelknippan och vill ju gärna kunna få tillbaka den. Men som tur var så hittade han den lite senare sen, gött gött. Ett anant mysterium är ju att Christopher är uppe vid 8 tiden. Han har säkert inte ens gått och lagt sig än..

Annars laddar jag för jobb nu. Ska väl äta lite frukost så jag kan ta en tranbärskapsel. Städa lite kan man också alltid göra, för på tisdag blir det sängbyte! Yiho!

lördag 25 juli 2009

Hängkväll hos Elin

Tjoho. Idag har jag städat för ovanlighetens skull. Vi trodde alla att det skulle bli en helvetesdag då hockeykillarna begav sig. Men det blev ändå rätt lugnt faktiskt. Dock har jag dammsugit väggar i badrummet för att någon smart gäst har duschat sin långhåriga hund där inne och jag har skrubbat på golvet för hand, på knä för att hockeykillarna har slängt ut cola lite här och var. Ja men annars var det lugnt idag. Svintrött i fötterna och man är lite trött i alla kroppens delar. Imon blir det sista dagen, sedan är jag ledig 1 vecka och 2 dagar. YIHoo!!

Ikväll har jag varit hos Elin med Loppan och Myran. Vi handlade lite köttfärs, pringles och choklad. Sedan tog vi en promenad med doggsen så dom fick springa av sig lite. Vi åt köttfärssås och spaggeti coh tittade på sommarkrysset. Avslutningsvis tittade vi på 102 dalmatiner och åt chips och choklad. Go kväll. Vi skrev även en packlista till emmaboda, vilket påminner mig om att Elin måste ge den till mig så jag med har en. Annars kommer jag glömma något, typ biljetten..
Ne nu är det bäst jag skrubbar tänderna och rengör ansiktet så jag kan krypa ner i sängen och få min skönhetssömn (vilket inte går att få i min obeagliga säng). Godnatt!

fredag 24 juli 2009

Myran 8 år!

Idag fyller lilla söta älskade Gurkan, Myran år! Naw världenns sötaste pluttinutt. När jag var på jobbet fick hon tydligen dessa två leksaker i present. Innan pep dom, nu är de söndertagna så de inte kan pipa. Bäst så. Hon har lite svårt att välja på dom ibland doock. Kan förstå det, de är ju roliga båda två på sitt sätt!

Kolmården

Jamen igår var jag och Christopher på kolmården ju. Det var en väldigt go dag. Vi åkte hemmifrån vid halv åtta. Efter en liten felkörning, då vi hamnade på kolmårdens anstalt, kom vi fram och parkerade. In i parken och börja se djur. Alla djur var väldigt söta och fina. Några apor satt och gjorde massa ljud ifrån sig, r'tt jobbigt. Vi gick til de andra aporna som gjorde roliga saker. Sötaaa. Ja vi tittade på alla djur tror jag, som inte gömde sig. Tigrar, apor, hästar, dhole-hund, kameler, elefanter, snmöleopard och delfiner. Delfinshowen var väldiigt bra tycker jag, Christopher med. Vi såg den två gånger. Showen hade markoolio-musik hela tiden, det var gött. Markooliio är goo.

Mitt på dagen tog vi sedan en tur i safariparken. Girafferna, strutsarna och lejonen var väldigt nära. Det var maffigt. Dock var det väldigt jobbigt att köra runt där inne med växelbil. Fick hela tiden sitta och trycka ner koppling, väldigt länge för det mesta. Min fot värkte och jag ville ut därifrån. Men men, det var kul ändå. Så nära har jag aldrig varit ett lejon liksom.

Sedan så gick vi en stund till och tittade på lite djur och tog en bira (Christopher) och lite glass. Vid fem kände vi oss klara för dagen och det började även bli lite kallare och regn. Vi stte oss i bilen och åkte. På hemfärden sov Christopher nästan hela vägen och jag körde på 120-vägen och var uttråkad. Det mesta som hände var att jag körde om lastbilar med jämna mellanrum och la märke till hur många döda djur det ligger vid vägkanten. Det var iallafall en kanondag med min älskling!
Tänkte lägga in lite fler bilder på facet, om man vill se fler fina djuur

onsdag 22 juli 2009

Shopping med la pojkvän

hej heej heeej. Är rätt slut nu efter allt jobb. Har inte varit särskilt jobbigt isig att jobba men det tar ändå på krafterna att vara där hela dagarna. Trött är jag. Idag jobbade jag i alla fall med amanda än en gång. Vi bäddade om hos hockeyboysen. Några killar är lite kaxigare än andra. Dom som var mest kaxiga dammsög vi inte hos, det var dom itne värda. haha. Några andra killar tackade först nej till att få det städat. Sen så kom dom ut och sa att dom kunde bädda om sina sängar själva om dom fick. Klart dom fick, söta killar. I sista rummen satt vi sen och tittade på fortsättningen av extreme homemakeover och tog det lugnt. Det är skönt det, sitta där och äta lite kex och titta på tv. Goa pengar.

Efter arbetet hämtade jag min prins i tenhult. Vi for till a6 och shoppade lite. Det blev ett par shorts, 2 tishor och ett par tygskor. Nu är han stilig min man! Annars är jag sjukt trött och ska sova tidigt. Men först ska jag fixca ordning saker inför imorgon, då vi åker till kolmården!!! Yiihooo. Ska åka tidigt, jag ska hitta dit (blir nog inte så svårt), jag ska ta med kex och bullar och jag ska bestämma lite kläder och fixa fram paraply om det blir regn. Annars, soooovaaaa hela natten. Ohoo. Ska ta kort på alla söta djuur och även fula imon! Vi hörs, hare!

tisdag 21 juli 2009

Parasollet

Egentligen ville jag ha blått, men det fanns inte. Grönt blir bra. Har även på mig min emmabodaregnjacka och mina emmabodasolglasögon. Mmmh, det blir nog kanon det va.

Nytt parasoll!

Hallihallå. Ja, jag vaknade ju upp hos min kära prins idag. Det var fint, hans säng är skönare än min. Dock har han försmå lakan så det korvar sig alltid så jag vaknar upp direkt på madrassen. ehm, ah väldigt jobbigt ja jo. Rätt tidigt var ajg ju dock tvungen att vakna och lämna min käraste i sängen för att åka hem och jobba. Dock en väldigt lugn och skön dag på jobbet. Rena, lättstädade rum och inte så mycket att göra så vi blev klara tidigt. Vi satt en stund i det sista rummet, jag Amanda, Olivia och Elin och tittade lite på extreme home-makeover och åt kakor. På sommaren är mitt jobb ofta fint, det är det.

After work så åkte jag och Elin till rusta och inhandlade ett fint parasoll till emmaboda. Även praktiska plåster med mumin-bilder på. Bra att ha. Även tagit en tur till amanda, pratat lite skit och hämtat kolmårdenrabatten som jag fick av henne. Kanon. Nu ska jag chilla. Tänkte visa det fina parasollet sen när jag orkar ta kort! Håll utkik!

måndag 20 juli 2009

Hos la pojkvän

Goddag! Jag bloggar direkt från Christopher, på Christophers dator. Gillar inte riktigt tangentbordet, inte van, annars känns det bra.Var på jobbet idag och jobbade med amanda.Det gick bra och det var rätt lugnt idag. Kom även några och hjälpte oss i slutet. Väl hemma trodde jag att jag hade min pencillintablett, som jag så hade för mig att jag hade tagit med mig till jobbet. Men den var inte hemma heller. Så innan jag åkte till Stoffet så drog jag bort till Scandic på förbivägen för att leta där, om jag ändå lagt den där. Den var där, hade till och med lagt den i byxfickan..klantigt. Dock så mötte jag Anna och Karolina om precis gick hem, en timme efter att jag gått hem. Då fick jag lite dåligt samvete, jag kunde ju ha hjälpt dom, och de andra om var klara då också.Så kan det gå. Eftersom jag skulle åka till Tenhult så erbjöd jag Karolina att åka med mig i alla fall. Så kom hon hem lite tidigare i alla fall. Dagens goda gärning. hah!

Ja nu har jag ont i ryggen så ska lägga mig och vila i Christophers säng tills han kommer tillbaka från maten och pussar mig. Ska bli GÖTT! hejdå

Försökte snoka fram en bild på Christophers dator, men detta var den enda jag hittade. En bild Elin tog i stadsparken. Otroligt charmig, jag och flaggstången.

söndag 19 juli 2009

SommarN flyger fram

Snart ska jag och mina vänner åka till Emmabodafestivalen. Jag hoppas på 5 kanondagar med toppenväder. Känner att tiden går väldigt fort dock. Snart är det Emmaboda, väldigt snart, och sen har jag tänkt att sommaren är slut typ. Det är den ju inte, men nästan. Jisses.. vad ska jag göra sen då? Hoppas Shell ger mig jobb.. Eller något annat ställe. Om jag vore känd skulle folk ringa mig och erbjuda mig jobb. Därför skulle jag gärna vara känd.. Det löser sig nog ändå, har ju jobb nu. Så några hundralappar kommer jag väl kunna få in varje månad hursomhelst i höst. Känns ju rätt bra. Emmaboda var det jag tänkte på från början. Ska kolla upp var mitt tält är, så det är användbart även detta år. Ska även åka till rusta och köpa ett snyggt parasoll att ta med. Om det blir lika soligt som förra året så är det välbehövligt med ett parasoll! Hm, ja. Det blir nog roligt!

Jobb

Scandic idag. Kalas, eftersom pencillin gör susen och jag känner mig återställd till det normala. Det var förvånande lite att göra idag och jag var klar med min våning vid halv tre. Då hade jag inte stressat direkt. Det var väl skönt det. När jag åkte hiss så åkte två kineser med mig samtidigt. Den ena sa något och tittade på mig. Sen sa dom nått igen och skrattade.. Hade varit gött om jag prata kinesiska och kunde svara tillbaka. Tror dom skulle blivit ganska så förvånande då.

Nu sitter jag här hemma och har tråkigt. Börjar bli trött på störkigheten i mitt rum. Mest för att jag vill ha den andra sängen och göra jättefint i mitt rum och kunna ligga i den och chilla och se på tv. Har ingen bra plats att sitta på nu när jag ska se på tv nämligen. Jaja, det kommer väl.

lördag 18 juli 2009

Jourcentralen

Hejhå. Idag gick jag till jobbet till nio och mådde inte jättebra. Förra veckan fick jag urinvägsinfektion som jag fick pencillin för. Men Nu kom det tillbaka igen och till lunchen på jobbet orkade jag inte stanna mer. Konstant kissenödig och varm och lite ont i ryggen. Typsikt att det skulle vara just idag! Hade verkligen inte haft något emot att jobba hela dagen idag och vara duktig. Men istället gick jag hem, så dom andra fick ääännnuu mer att städa. Stackarna:(.

Fick komma till jourcentralen i alla fall. Doktorn som jag fick idag gillade jag inte lika mycket som den förra. Den förra var yngre och mer noggrann, vilket kändes mycket tryggare. Hon idag kanske tittade mindre eftersom infektionen bara hade återkommit men ändå.. Gillade den andra mer, hon var bra. Dubbeltittade varje minsta grej.. Nytt, starkare, penicllin fick jag nu i alla fall och det känns skönt. Hoppas det går tillbaka tilka fort som förra gången, och hoppas att det inte kommer tillbaka. Pallar inte, bryter ihop, för jobbigt, vill jobba och tjäna pengar! Plus att jag vill åka till kolmården!! Mhh, nu ska jag chilla och bli frisk! Haj

fredag 17 juli 2009

Loppan har simmat!

Hejhopp! Idag har jag varit ledig heeeela dagen. Vaknade brevid min sköna Christopher vid halv 11 tiden. Vi åt lite frukost och tog det lugnt och sådär, tog hand om dom söta små hundarna. Sedan bar det av till arbetsförmedlingen. Jag skulle bara avboka någon tid och så lämna in betyg och arbetsintyg. Det gick snabbt och bra och Christopher och jag åkte hem igen i den varma bilen. Sedan åt vi mat och efter det tog vi var sin skål med glass och smaskade i oss i trädgården. Christopher ville åka hem sen, så då kördes han hem av mig.. trist.

Men väl hemma så kom Elin, hennes mor och yra och hämtade upp mig och Loppan! Vi åkte till västersjön och badade. Jag badade inte så värst mycket men Loppan, hon var i och simmade idag. Första gången hon simmade någonsin, vad jag vet om. hon var väldigt duktig!

Nu ska jag ta det lugnt och sen kommer nog elin och kanske pär. Härligt, blir en riktigt lugn kväll för att ladda inför hockeykillarnas hemfärd imon. Ni som inte förstår vad hockeykillar innebär så innebär det sviniga rum med chips och popkorn på golven och äckliga,snuskiga toaletter. Och väldigt många sådanna rum!!

Förresten så ska nog jag och min pojkvän åka till kolmården på torsdag!!! Min lediga dag, yiihooo! En heldag där 10-18, blir nog kalas!

torsdag 16 juli 2009

Tenhults rör

Jag vet inte riktigt när jag får min säng. Tills dess är det lite stökigt på mitt rum. Det stör mig inte direkt, längtar bara efter ny säng. Kommer bli så soft att chilla i den. Titta på tv, rulla runt bland massa kuddar som jag önskar mig i födelsedagspresent och sådär. Myran stör sig inte heller på att det är mycket på golvet. Hon lägger si bara där solen är, på grejerna i lådorna. Tur att hon inte väger så mycket, då hade nå vissa papplådor gått sönder.
Tycker dessutom att Christophers shorts är för roliga. Reklamtexten har de verkligen satt på rätta stället! Ikväll har jag dessutom varit med Christopher och Pernilla och tittat på Jennies dansuppvisning. De var väldigt duktiga och det var kul att se!

Harry Potter

Harry Potter tycker jag var väldigt bra faktiskt. Bra film, bra bra. Rolig med. Riligast var när det kom en scen som gjorde att nästan hela biosalongen hoppade till. Det roliga då var en som vårlade av rädsla. Haha, underbart. Se filmen tycker jag och jag längtar redan till nästan. Men böckerna är alltid bäst. Japp, hej

onsdag 15 juli 2009

Dagens Ställ

Idag ska jag ock Christopher se Harry Potter! Premiären och allt, finfint! Innan så ska vi gå och ta en fika, eller lite mat på något fik snarare. Tänkte gå till George och äta pastarätten. Mummssss! Allt jag har på mig denna dag kommer från h&m, förutom skorna, de är från scorett. Ha det bra!

tisdag 14 juli 2009

ser fram emot

Slitigt att jobba hela dagarna. Jag har fått lite ont i ryggen känner jag nu. Och trött blir man. Men det är så det är. Pengar blire sen, ser jag fram emot. Christopher har i ala fall kommit hit nu. Det är skönt, väldigt skönt. Han stannar ett tag. Imon ska vi ju gå och se Harry Potter. Ser jag fram emot det med. Innan ska vi nog gå till något fik eller så och dejta lite. Ser jag fram emot, det med. Nah, allt är lite segt nu. hej

måndag 13 juli 2009

En måndag, jaha


Idag har jag jobbat. Som jag gör det flesta dagar. Väldigt intressant. Annars, ja inte så mycket. Om en stund kommer några guuys och gör mig sällskap. Vi ska se på film eller nått tror jag. Blir bra det. Egentligen skulle jag hämtat Christopher, men icke sa nicke. Återbud på det. Har lite ont i mitt öra med, känns som en inbygd finne eller nått. Borde även klippa min lugg, den börjar bli lång. Men det är så svårt med ikea-sax. Får låna elins sax.. Mmhh. roligt..Jennie kom förresten förbi idag med en kasse linnen/t-shirts. Hon hade städat ut det som inte passade henne mer. Vissa väldigt användbara saker. En enkel t-shirt som blir lite stor för mig. Något som jag inte köper fast som ajg använder mycket när jag väl har det. Passande, kalas!

söndag 12 juli 2009

Fynd!

Placerade precis om två lådor från mitt rum till mitt badrum. I lådorna la jag lite smink och öronhängen. Då hittade jag en ganska gammal ask som jag fått i juklapp, tror det tillochmed var förrförra julen. I den låg en väldigt bra mascara och ett läppglans från max factor! Helt oanvända. Kanon, ibland är det bra att städa!

Hockeykillar

Hej hopp. Idag kom hockeykillarna till scandic. bambambambaaam. Nah, inte så farligt så. Dom är överallt hela tiden och kan vara väldigt kaxiga i grupp och väldigt snälla och försynta när de är ensamma. Värst är dom när dom åker hem. Då lämnar dom sina äckliga, snuskiga,skitiga rum till oss och vi får städa. Det brukar inte vara jättekul. Nu är ju dock heltäckningsmattorna borta så det lär vara lite gooare detta året.

Annars försöker ajg organisera alla grejer i mitt rum nu. Det går ganska bra tycker jag jag faktsikt. Största problemet är nu var jag ska göra av alla mina handväskor.. F¨år köpa någon krogsak som jag kan hänga på dörren kanske.. Fast det är rätt fult. Får se, får se!

lördag 11 juli 2009

Bio och sängbyte

Jamen godkväll kära bloggläsare. Ikväll har jag träffat mina bästa vänner Elin och Sophia. Vi var på bio och vi såg filmen Brüno. Jag har inte settt Borat men den var tydligen bättre. Kan tänka mig det. Brüno hade väl sina moments då det var roligt men sen var det väl mest .. jag vet inte, inte as kul. På bion satt det två killarna på raden nedaför oss. De skrattade väldigt mycket, åt allt, hela tiden nästan. Kul att folk är roade, men jag ogillar när folk är så överdrivna. En gång så skrattade den ena ganska mycket och jag tror han hade typ läsk elelr något i munnen. Det flög på den kvinnan som satt framför honom. Kul för henne att få en fräsch lite dusch, tror inte det! Jaja. Det var i alla fall väldigt gött att träffa Elin coh Sophia. vi fikade lite innan och hade det trevligt. Får passa på att träffa Sophia nu innan hon drar till London, minsann!!

Annars så har jag ju börjat städa rummet, och så har jag rensat ut under sängen. Eller börjat. På onsdag ska jag nog byta säng, eller om det blir torsdag. Rätt snart nu i alla fall. Så mamma och jag åkte och shoppade lite på ikea. Vi köpte sängben och lite lådor som jag kan ha under sängen. Nu ska jag fylla dom. fylla är inget problem, vet inte hur jag ska få plats med allt. Men det är ett kul lite projekt!!
Hur ska jag göra?

frågetecken

Var ska man göra av sin studentmössa som ligger i en låda? Har ingen plats för den, men tänker inte slänga den.. Var gör man av en dansmatta som man inte använder? Man kan ju slänga den men känns ju onödigt. Någon gång kan den ju komma till användning.

Städa

För att jag ska göra någon nytta idag så skriver jag det här. Sätter lite mer press på mig själv då. Jag tänkte städa mitt rum idag. Vore även bra om jag städade ur riktigt ordentligt under sängen och i mina garderober. Det är ju helt underbart sen efteråt, men jag vet inte ritkigt var jag ska börja. Men nu ska jag försöka. Lycka till till mig själv.

fredag 10 juli 2009

Säng


Nu ska jag snart uppgradera mig till en dubbelsäng. Mycket saker under mig säng i nuläget dock, eftersom den är gjord för en massa förvaring. Men det får jag lösa med lådor och grejer. Rensa ut lite saker också kanske. Blir nog superrrrb. Skönt när Christopher sover här med, mer spaace när man känner föör't.

sådär ja

Halloooo. Idag är livet bättre. Upp klockan 7 för att vara på jobbet vid 8. Skulle på upplärningen, men upplärningen behövdes ju inte direkt så var ensam. Var klar tidigt och sen hängde jag med amanda och sådär för att stanna kvar ytterligare nån timme. Finfint.

Timmernabben kanske:

Tisdag: Vi åkte iväg vid 11-tiden från Tenhult, full fart mot Timmernabben. Framme blev vi välkomnade av Gun och Malte, Christophers gammelmormor och gammelmorfar. Det bjöds på middag, kroppkakor. Jag har aldrig smakat kroppkakor och de ser inte så jättegoda ut. Men Gun hade tänkt på mig som tur var och jag fick välja på pyttipanna och pannkakor. Pyttipanna blev det, kanon. Lite senare sen så ville Callee vada så jag och Christopher följde med honom och Anna ner till havet. Inget bad för oss men det var väldigt mysigt och fint. Under kvällen satt vi sedan på deras lilla veranda eller så och det bjöds på lite vin och champagne. Kanon.!
Onsdag: Regnig dag, som in i attan. Åskade, det gjorde det också. Vi for iväg till Kalmar hursomhelst för alla hade lite olika ärende. Calle skulle köpa leksaker, de vuxna skulle handla på systemtet och även i mataffären. Jag och Christopher köpte trisslotter, elelr snarare Christopher, men det vanns ingenting tyvärr. Vi åt också middag på en resurang med kanoners mat! Väl hemma igen så städades det lite bland grejerna. De ska nämligen sälja huset i veckan. Jag och Christopher fick en matberedare till vår kommande gemensamma bostad, haha! Kalas. På kvällen sedan satt vi ute igen och de andra öppnade en tolv år gammal gran reserva. Väldig lyx.
Torsdag: Vi åkte hem rätt tidigt efter att ha apckat in saker i släpet. Jag mådde rätt dåligt och det visade sig att det hade sina orsaker. Chritopher är världens bästa pojkvän. Även om jag gråter för minsta småsak vissa dagar är han alltid lika snäll och gullig. Gör ju inte saken bättre om jag är lite ostabil i mitt humör. Hans snälla, fina, kärleksfulla ögon tittar på mig och kramar mig. Kan ju inte annat än att Gråta. Lipsill, japp.. Det var en trevlig resa i alla fall. Synd att dom säljer stället. Bra ändå. Malte som ser dåligt borde nog inte köra så långt. Inte köra alls. Det är Gun som sitter brevid som får titta efter saker på bägen och säga till när bilarna framför bromsar. haha, livsfarligt!

Benjamin dricker lite vatten, endast ur glas.
Christopher och Gun. Kalle åker bil. Tror inte han tyckte den var askul.!

torsdag 9 juli 2009

Hej igen

Heejsan! I Timmernabben hade vi det kalas. Vi gjorde både det ena och det andra som jag inte orkar skriva ner nu. För nu är allt jobbigt och allt suger. Nu ska jag lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv! Hej

måndag 6 juli 2009

Hejdå på ett tag.

Nyss öppnade jag min merci-ask. Trodde inte att jag gillade så mycket i den, men tänkte: någon god sort måste det finnas. Det fanns det. Dark choclate-mousse. Den var väldigt god, tur att det finns två, tar den andra sen. Resten kan jag ta med till herr Eek. För snart, om han hör av sig, så ska jag åka och hämta han och datorn i Bankeryd och sen åker vi till Tenhult. Lipstick jungle ikväll med, hoppas jag får se det hos honom. Vill verkligen se det nu alltså. Imon åker vi bort i tre dagar i alla fall och kommer hem på torsdag om det blir som planerat. Nu blir jag ledig till lördag så det var ju skööönt. Tur att det ändå var de dagar jag inte kunde jobba nu som salie ringde och sa att ajg inte behövde jobba. För även om det suger så vill man ju jobba och få pengar. Jajao, vi hör som några dagar! Hejjj.

Slänger in en bild på två gamla ökenråtter. Tror bestämt att det måste vara Pimpim och om det är Kummin eller Timjan. Svårt att avgöra såhär i efterhand. hah Söta var dom iallfall dom små liven!

just nu

Nyss var jag inne och tog hand om mitt pet på pet society. Jag hade fått ett muffinsträd nu!!! och ett annat fruktträd som gav en orange frukt, inte apelsin. Då blev jag glad. Hade fått en muffins i trädet med. Köpte en hylla och la den där!

Var också nyss inne i badrummet och spolade kall vatten på mina fötter. Jag har nu jobbat två dagar i sträck, 10-16.30 ungefär. Inte så van vid det för tillfället så mina fötter blev rätt trötta, speciellt i värmen. Att jag gick i mina 12cms klackar igår gjorde inte saker bättre heller. Fötterna kändes svullna så försökte svalka dom lite. Skönt var det hur som helst, men vet inte hur mycket det hjälpte..

Nu börjar snart World's most amazing videos. Tycker det är ett rätt roligt program så ska ta och titta på det. Sen blir det sooova, för imon blir en bra dag. Ska packa och sen åka till bankeryd och hämta christopher och tillhörande dator. På tisdag ska vi sen åka iväg till timmernabben med hans pappa och sådär. Det blir nog mysigt.

Godnatt gott folk

söndag 5 juli 2009

hej och håå
Igår kväll begav ajg mig till bongothebar på kvällen med Elin. Vi skulle senare träffa några boys som befann sig i tenhult. Det missade dock bussen och kom sent. Vi satt där, jag och elin, och väntade i sådär 3 timmar. Men det funkade väl, tiden gick på. Hände inte jättemycket under kvällen så finns inte så mycket attt berätta om den.


Idag har jag arbetat hela dagen. Jag fick va på 1:an med Emma och Olivia. Det var skönt, att få jobba med några man känner lite. Så intressat är mitt liv nu, så har inget att nämna direkt mer. Jag ska titta på tv ikväll och slappa nog. Känns gött. hare!

fredag 3 juli 2009

badning

Jag träffade Elin innan. Vi badade i vättern med Yra och sen gick vi hem till dom. Yra var lite tjurig, vet inte riktigt varför. Hon kanske är nervös inför imorgon, då Elin och hon ska tävla. När jag sen skulle cykla hem åskade det ganska mycket så jag vågade inte cykla hem. Jag som tar bilen ibland då det är helt onödigt, och så idag när jag tog cykeln, ja då åskar det. Oturligt. Nu har jag ätit keso som fanns i kylen. Det var rätt gott fast inte så gott som jag förväntade mig. Var inte så hemskt sugen på keso idag som jag varit vissa andra dagar. Ooohh neej imon ska jag jobba. Inte så pepp. Hoppas det regnar och är kallt imorgon till klockan tre typ. Därefter hoppas jag på en underbart fin kväll med sol och värma, för på kvällen ska vi sitta ute på bongo nog och hare kul. Jag ska köpa en lakritsshott. Det har jag bestämt nu. Punnkt

Världens bästa vättern, tills det börjar åska

Vakande upp idag av att det plingade på dörren. Aldrig att jag går upp och öppnar när det finns andra personer hemma. Ledde till att ingen öppnade för att det var bara jag som hörde. Undra vem det var.. Halv 10 liksom. Hur som helst, jag åkte sedan ner till stranden till det vanliga stället vid dom vanliga människorna. Börjar känna igen några stycken som håller till där nu. Alla sticker ut och är lustiga på sina sätt. Otroligt varmt var det, otrligt. Jag badade flera gånger och vattnet var helt perfekt. Tillräckligt kallt för det ska kännas ordenltigt svalkande till en början, men tillräckligt varmt för att det ska vara skönt att simma runt och bada så fort man doppat sig. Ville bada mycket mer än jag gjorde men var inte så kul ensam.. Simmade runt lite mest bara. Sen gick solen i moln och det började blixtra och dundra. Då vågade jag inte stanna kvar mer och dessutom trodde jag inte solen skulle komma tillbaka mer på ett bra tag..

Vad ska jag göra nu? Återstår att se

torsdag 2 juli 2009

Minigolf o så

Denna kväll fick jag följa med Elin och Pär och spela minigolf. Det var kul och Elin vann. Pär kom tvåa till slut. Trots att han var ganska sur ett tag över att det gick så dåligt för honom. Efter golfturen köpte vi glass. Det fanns en ny kulglasssort som hette mörk choklad med apelsinsmak. Eeehhhh, slog till direkt. Det var väldigft god förutom de stora apelsinklumparna. De var inte goda, men spottade ut dom bara. Visst. Sedan for vi vidare med min lilla bil till maxi. Pär och Elin skulle köpa lite chips o så. Men vi tittade även lite på maxis utbud av kläder och Pär hittade sig en skjorta för bara 79 kronor. Vilket klipp! Sedan så drog vi från maxi och virrade runt lite i staden. Vi åkte till en avlägsen tom plats där Pär fick testa att sitta bakom ratten för första gången. Han lyckades köra iväg på 1:an lite granna, mycket bra mycket bra! Jag tog sen över ratten igen och vi kom till Max där Jonatan befann sig. Vi hälsade, pratade lite och så. Sen tog Jonatan mina kompisar och åkte iväg så jag fick åka hem själv. Drabbades av otrolig ensamhetskänsla och ville bara åka till Christopher. Men får klara mig. Imoon blire nog en go dag ska vi ses, läsa liteee book o så. amen ja!

På parkering fann vi min bil och dess tvilling. Min bil är den vänstra bilen. Kul för dom!

På besök i Bankeryd

Igår åkte jag till Christopher i bankeryd. Har ju nästan aldrig varit där så det var väl på tiden nu efter sådär 3½ år av förhållande. Eftersom dom nyss köpt en liten hundvalp så fick den ganska mycket uppmärksamhet till att börja med. Lite svårt att tänka på nått annat när det springer runt en liten valp överallt och är sötare än allt annat. Zeta, som hunden heter, är nog dock den klumpigaste hund jag träffat. Hon snubblar lite här o var. När vi busade lite med henne i trädgården så puttade jag till henne väldigt lätt och då snubblade hon på sina egna tassar och snurrade runt lite. Men söt som socker är hon.

Jag vill ju som jag nämnt se twilight så igår gick jag och Christopher till ica för att hyra den. När vi kom dit var alla exemplar uthyrda. Jag blev rätt besviken. Men efter sex-tiden gick christophers mamma och jimi ner till ixa igen och då hade någon trevlig person lämnat tillbaka twilight. Så den och en till film tittade vi på under kvällen. Twilgiht-filmen var väl bra. En film kan ofta inte bli som boken. Det kändes mest som dom bara hade filmat lite delar ur boken utan att få någon speciell känsla över det. Fast samtidigt blir det ju en annan sak att se en film när man vet i detalj vad som ska hända, och vad alla tänker och vad som ska hända sen i framtiden i nästa film. Men, den var bra ändå!

Idag chillade vi inne hela dagen och tittade lite på tv och sådär. Jag ville egentligen ut o sola och bada i denna väldiga värme, men inte Christopher direkt. Nu hemma har jag stekt lite på altanen men det går ju knappt. Istället känner jag för att bada, bada, bada ännu mer. ajmen



Jag kan inte låta bli att mysa med hunden, det går inte.. nä Christopher och Zeta posar för kameran.
Katten Missan!

onsdag 1 juli 2009

Sola i åskan?

När man inte får sola från 10.00-17.00 varje dag längre så kommer massa finnar,acne, tillbaka i mitt ansikte. Saknar solen:(. Nu åskar det istället. Låg faktiskt och solade lite lätt medan jag läste när det samtdigt åskade. Nu blir det nog ösregn snart så tänkte istället duscha och klä på mig kläder. Därefter bär det av till Bankeryd och träffa Christopher, och hunden:D jaaa.