söndag 31 januari 2010

Idag känner jag för en riktigt hårdträning. Men har väldigt svårt för att göra något sånt ensam. Och det känns inte som att någon annan är sugen på att träna idag direkt så har inte direkt ansträngt mig för att fråga någon heller. Men ändå. Om någon känner för det så visst, jag är på! hoho

Annars vettigalet, jag gör inte så mycket. Läste ut min bok idag så nu har jag inget att läsa. Ser fram emot project runway ikväll. Så ser det ut. Hej

lördag 30 januari 2010

Soffhäng

Hundarna sover i solen i soffan. Jag läser bok i skuggan. Sen blir det kalas för mamma, jag ser mest fram emot min chokladtårta. Sen har jag inget att göra.. Kan bli trist.

Lördagstips

I mitt liv har jag lidit av bland annat två saker.

Nummer 1: Mjäll.

Att ha mjäll handlar ju inte bara om att det "snöar" från huvudet, det kliar ju som tusan. Ibland kliade jag upp sår i huvudet. Vissa dagar var hårbotten alldeles fuktig av att jag hade kliat upp små skorpor som kommer från mjället. Inte kul, inte fräscht. Ush. Clearasil tycker jag inte fungerar alls, det är bara ett vanligt schampoo.

Köp: Fungoral på apoteket. Det fungerade för mig. Ibland kommer det tillbaka, men då får man bara använda schampoot lite igen. Eftersom det är en liten flaska och är svindyr så är det ju inget man använder dagligen.




Nummer 2: Vårtor.

Detta är mitt riktiga tips. Att gå till apoteket för mjäll är ju inte svårt, men att hitta ett medel som fungerar för vårtor är mer trixigt. Så länge jag kan minnas har jag haft fotvårtor. När det var som värst för mig hade jag kanske 7-8 stycken på fötterna. Att vårtorna ser äckliga ut är ju ett problem men inte det som är värst. Det gör ibland väldigt ont också. Ett tag hade jag nästan lite svårt att gå på grund av en vårta. Mina vårtor var inte heller en sån där lite prick, nej nej. Kanske 4 av de 7 vårtorna var ansamlingar av småvårtor som bildade en stor. Ajsing och äckligt. Jag provade apotektets medel som man ska ta varje morgon, varje kväll och tvätta och hålla på. Det orkar man inte och det var oeffektivt. Jag provade en dyr frysningsgrej. Fungerade inte alls plus att den var väldigt dyr då, värdelöst. Plåster provade jag också. Även dom var väldigt krångliga och trixiga att hålla på med, även om dom fungerade litegranna.

Köp: Vårtfri. Jag fann medlet när jag och Jennie var på en marknad. En person som sålde detta underbara medel. En gång i veckan ska man använda det och det fungerade utmärkt! Nu har jag inte haft några vårtor på några år. Jippie!

Tjadå

onsdag 27 januari 2010

Jag ska skaffa mig några barn

Detta är ju en bra anledning till att jag tänker skaffa barn. Jag vill inte ligga död i 2½ år och bli mumifierad. Nej..

trött på vinterlivet

Tjena. Snart ska jag dra ner till stan och möta upp Jennie. Vi ska ta en sväng på stan tror jag, kanske fika. Efter det ska jag träna med Manders, på tiden. Känner mig lite slö efter tidigt, frusen morgon och en dag på jobbet, men det blir bra! Det är ju väldigt bekvämt att åka bil men jag är SÅ trött på att skrapa och krånga med bilen alltid när man ska använda den. Nu saknar jag sommaren jättemycket :(. Eller i alla fall vår.

På tal om sommar så har Christopher och jag ändrat planerna lite. Vi struntar i lyx med all inclusive. Istället ska vi ta något bra i Turkiet (så vi kan åka från Jönköping) istället. Dock kräver jag mist 3-stjärnigt hotell för jag vill inte ha cypern-resa-standard igen. Nej nej. Vi ska nog finna något bra!

Tjinixen då!

fredag 22 januari 2010

Kärringar och svidande händer

Goddagens! Igår gick jag och la mig lite efter klockan 10. Vilken tur! Resultatet blev att jag var lite piggare när jag klev upp för att gå till jobbet. Massvis av avreserum så det blev att jobba och stå i. En person kallade till och med en annan person för jävla kärring (tror jag, eller något liknande i alla fall), jag vill ju inte nämna några namn. Inte direkt till henne då, utan bakom hennes rygg. Tyckte jag var lite oschysst. Vi har ju faktiskt haft en riktigt slappisvecka med fullt av stanna rum? Whatever.

Resultatet av jobbet är uttorkade händer som är röda och svider. Plus ett rivsår. Det är inte så skönt, nu vill jag ha värme så jag blir återställd till det normala.

Nu ska vi, jag och Christopher, gå och äta på alfreds med mamma och nalle puh. Efter att ha ätit en av världens (som jag har smakat) godaste pastarätt på coffehouse by george så sjönk alfreds pasta rejält. Får se vad jag smäller i mig idag. Godkväll!

onsdag 20 januari 2010

Kaninen

Idag har jag städat kaninens bur lite granna. Det är krångligare på vintern eftersom det inte finns någon vattenslang i trädgården och sådär. Men det gick ändå. Jag släppte också ut Maja hos mormor för att hon skulle få hoppa runt lite. Men hoppa runt var inget som intresserade henne tydligen för hon tog sig rätt fort till hundkorgen och stannade där tills jag lyfte in henne i buren igen. Myran tycker om kaninen mycket. Hon gick fram och pussade henne ibland men lät henne ändå ha sitt space. Kanon, så söta är dom!

tisdag 19 januari 2010

Kladdkaka och film

Nu sitter jag här och är helt loj i benen. Såndär trötthetsvärk efter att ha tränat. Jag var på ett spinningpass idag och det va tufft. Benen la av till slut. Men det va ju bra, man ska bli slut när man träna. Bra jobbat Linn! heh..

Ikväll åkte jag spontant till Elin. Vi, eller mest hon, bakade en god kladdkaka. Elin skvätte kakao på hela köksbänken, det fick bli att dammsuga. Sen tittade vi på tv3:s tisdagsfilm - huset vid sjön. Den var lite oväntat rätt så spännande och bra och fin och mysig.

Nu är sitter jag här och stör mig lite också. Ja, ush ja. Störigt. Bäst jag går och lägger mig, hoppas jag kan somna fort så jag har massor av energi imorgon när jag ska städa hotellrummen! Godnatt

söndag 17 januari 2010

Helgens händelser

Hallå söndag! Nu är jag hemma och sitter och tittar på tv. Vad har hänt sen sist? Jo det här:

I fredags jobbade jag några timmar och efter det åkte jag och Christopher upp till a6. Jag köpte en liten tröja på rea och Christopher köpte både det ena och det andra. Innan vi åkte hem så gick vi till systemet så han kunde shoppa loss för första gången. Det blev bland annat passõa, muums.
På kvällen åkte vi, tillsammans med Jennie, till Joel. Det kom lite folk, vi åt chips, drack lite vin och shotts och spelade alfapet. Framåt tolv tror jag tog vi oss in mot stan och hamnade på amor. Inget kul ställe direkt men jag köpte pommes med bearnaisesås. Riktigt gott!!! Igår, lördags, slappade vi i sängen och såg på tv jag och min käraste. Vid halv tre tiden somnade vi och vaknade igen vid halv sex. Då tog vi oss upp ur sängen och åkte till Joel. Vi gjorde taco mat, fast med kycklinggrej. Supergott, men tydligen var vi inte så hungriga som vi trodde så det blev enhel del över hah. Vi hyrde film och såg Marley&jag(heter den va?). Hundar alltså.. kunde ju inte låta bli att gråta när han dog.. Sen böev det någon mer film och pojkarna spelade alfapet. Jag hjälpte christopher att vinna med ett monsterord! Sen somnade jag i soffan. Vaknade med ont i ryggen. Jag måste sova mjukt!

Idag har vi tittat på robinsson och spelat alfapet. Nu är jag hemma och tar det lugnt. Snart börjar det bra program på tv, skönt det. Hejs

torsdag 14 januari 2010

Grattiis Christopherrr..!

Idag fyller min käraste älsklingspojkvän 20 år! På morgonen väcktes jag som vanligt av att mamma gick till jobbet och att Myran kom och ville sova hos mig. Men plötsligt ringer det på dörren och Myran börjar skälla.. Puh. Tydligen ska trappan i huset renoveras nu så det började låta endel. Sååååå då gick jag upp och fixade min planerade frukost till födelsedagsbarnet. Jag hade köpt en daimtårta som jag visste att han ville ha. Som ni kan se på bilderna så fick han även lite andra söta dekorationer. Cupcakeljus, serpentiner och happy birthday-skylt. Min present var inte jättepåhittig, trist av mig, men nu kan han i alla fall handla på systemet!

Gratttiiisss!!

tisdag 12 januari 2010

Tjena, läget? Med mig är det bra. Börjar bli lite förkyld, ack ack. Hoppas det försvinner fort fort. Idag har jag köpt postogram åt min mormor och varit en sväng på a6. Eftersom Christopher fyller år snart så hade jag några saker att uträtta. Inte helt nöjd, men men vad gör man. Han blir nog glad ändå. Kan ju inte avslöja nått ifaaall han skulle få för sig att läsa på min blogg..

Titta mina söta öronhängen. Gulligull!

måndag 11 januari 2010

Sovmorgon

Idag när klockan ringde så tänkte jag att jag inte alls kände för att gå och städa hotellrum idag. Och just då insåg jag också att klockan ringde för att Christopher skulle gå till skolan. Alltså kunde jag sova hur länge jag ville. Sååååå sköööönt!!! Myran kom till mig vid halv åtta och kröp ner under täcket, precis efter att ha varit ute och gått runt i snön. Blöt och mysig hund i sängen, gött.

Nu har jag ätit lite frukost och smällt i mig lite romerska bågar. Jag som tänkte lägga allt julgodis bakom mig idag. Det gick inte riktigt. NU lägger jag det bakom mig, tror jag. Ska i alla fall träna med Manders idag. Det blir gött, nu blir det stenhård träning!

Måste även kirra present till Christopher som fyller år på torsdag. Han önskar sig inget vad jag vet så vi får se vad man ska hitta på.

Hej

lördag 9 januari 2010

Ikväll:

Tjena! Nu sitter jag , Loppan och Elin i soffan. Myran är på g. Just nu har Elin färg i håret. Efter det blir det film. Vi ska se Harry Potter och halvblodsprinsen och Bejamins Buttons otroliga liv. Det blir bra. Vi ska även göra milkshake. Muuuuuumssss!!!

onsdag 6 januari 2010

Hos Joel!

Nu sitter jag i Joels lägenhet och surfar runt lite. Christopher och Joel spelar data i köket (alltså tre meter ifrån mig som sitter i vardagsrummet). Vi skulle nog titta på film sen, vi får väl se hur det blir med det.

Idag vaknade jag upp här i lägenheten på världens hårdaste madrass. Märkte att det hade fortsatt snöa en hel del under natten och att min bil var täckt med snö. Framåt ett-tiden fick jag med mig pojkarna ut för att se hur det skulle gå att köra iväg med bilen. Det gick som tur var bra och vi tog en sväng till ikea. Vi fikade där och joel köpte praktiska saker till lägenheten.

Idag har det faktiskt blivit rätt fint här hos Joel. Många flyttkartonger har försvunnit ner i förrådet och ett grönt duschdrapperi och en grön matta har anlänt till badrummet. Tända ljus finns det i badrummet med, så mysigt såå!

Nu ska jag nog ta lite kladdkaka som efterrätt till fläskfilé, pommes och sås. Nästa vecka blir det andra bullar. Då blir det hårdträning igen och mer vettigt intag av mat!

Lista

Min syster utmande mig med denna listan:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Tog studenten, var på bal, tog körkort

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga vad jag minns, inget för mig.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nejn

4. Vilka länder besökte du?
Sverige och Cypern

5. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Lite mer rolig sysselsättning i vardagen. Kanske börja klättra igen!

6. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
12 juni

7. Vad var din största framgång 2009?
Jobbmässigt: placerades på en annan plats på jobblistan, fick alltså börja jobba vardagar också!(tjeena!). Fortsatt att få ha min älskade Christopher tillsammans med mig.

8. Har du varit sjuk eller skadat dig?
En härlig urinvägsinfektion som kom tillbaka. Annars har det varit lugnt!

9. Bästa köpet?
Cypernresan skulle jag tro.. hm. jag minns inte riktigt vad jag köpt.

10. Vad spenderade du mest pengar på?
Cypernresan

11. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att Christopher har mestadels varit en liten ängel mot mig hela hösten. Studenten och balen var glada dagar ocksåå!

12. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Guud... hm. Pokerface, Michael-låtar och säkert några fler

13. Vad önskar du att du gjort mer?
Utnyttjat min lediga tid lite mer

14. Vad önskar du att du gjort mindre?
Kommer inte på något

15. Bästa boken du läste i år?
Twilightböckerna!

16. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Åt tårta och fick lite paket, åkte på en värdelös arbetsintervju, shoppade på stan. Christoper kom till mig och gav mig i present att åka med till a6. Jag shoppade t-shirt, kjol och fuskskinnjacka. På kvällen åt vi och mamma och nalle puh på soya!

17. De bästa nya människorna du träffade?
Inga specillt nyra människor i mitt liv detta år, vad jag minns? Men de nya jag träffat är toppen! (Y)

Jag skickar vidare till:
Sophia
Amanda

måndag 4 januari 2010

Idag

Om någon är lite nyfiken på vad jag har gjort idag så har jag gjort detta:
  • städat hotellrum
  • degat framför tven och laptopissen
  • varit på a6 och köpt fina smycken, strumpor och en tröja
  • hämtat Joel och Christopher i Tenhult med deras packning
  • shoppat billigt på Willys
  • lagat köttfärsås och pasta i en lägenhet som mest är flyttkartonger
  • monterat på ben på ett köksbord
  • försökt diska med tvål (det gick inte, gav upp)
  • ätit smaskig kladdkaka och tittat på Medium
  • fått ett laptopbord att ha i knät, men inbyggt mobilfack
  • Tänkt att sova!

Imorgon ska jag upp tidigt igen och jobba. Vad händer sen? Jag har några möjliga planer så vi som lever får se vad som händer! Godnatt

söndag 3 januari 2010

King Curtis

I onsdags var vi hos Sophia och spelade spel och åt alldeles för mycket chips, jag fick ont i magen. Men vi tittade på lite youtube-klipp. Bland annat dessa:




haha..

lördag 2 januari 2010

reseplaner

Nu inför det här året så har jag några planer. Lite dyra planer kanske, men väldigt värda planer. I vår så ska jag och Elin åka till Sophia i London. Det blir troligtvis en långhelg då vi kommer hinna med både det ena och det andra, kanon!

Ganska snart nu har jag tänkt att ta med mig min käraste till en resebyrå och boka in en resa inför sommaren. Lika bra att boka tidigt, så det finns mer att välja på. Det vi, eller jag mest kanske, har tänkt mig är ett all inclusivehotell nära stranden och gångavstånd till lite shoppping. Antingen Turkiet eller kanske en greklands-ö. Vi får se, vi får se. Kirra pass måste vi göra med. Christopher äger inget och mitt går ut i september så måste skaffa ett nytt.. Ush va jag vill ha sommar nuråå...!

Lite av 2009!

Vad har jag gjort 2009? Endel saker. Till exempel detta:

Projektarbetet. Det blev minsann en fin utställning!



Tagit körkort!

Varit på bal!


Tagit studenten!


Varit på kolmården med Christopher!


Jag har varit på festival!


Solat och badat med Jennie på Cypern!



Årets bild på mig skulle kunna vara den här:

Hahah.