söndag 28 februari 2010

Kärleksdag

Idag är det den 28 februari, alltså en kärleksdag för mig och Christopher. Vi brukar inte fira det särskilt mycket men idag är han i alla fall här och jag har precis bakat en kladdkaka. Provade ett annat recept idag och jag hoppas det blir smaskens!

Annars har jag bara jobbat idag. Christopher var så söt när jag pussade honom hejdå. Han frågade mig: Vart ska du? Jobba, säger jag. Har du glömt det? Det hade han inte. Han trodde bara att jag redan hade varit och jobbat och hade kommit hem igen. Om det ändå hade varit så!

onsdag 24 februari 2010

Jag står på tjurens sida!


HEJA TJUREN!!! Idioter får skylla sig själva..

tisdag 23 februari 2010

Danstjejer


Det är ju tre minst sagt duktiga tjejer på att dansa. Men jag kan väl tycka att koreografin ibland nästan skulle passa bättre för en strippa än för tre 7-åringar. Hah jisses.

Ingenting

Tjena. Jag sitter här i min säng med mjukiskläder och gör ingenting. Tittar lite på top model. Bahaaaa. Inget att göra. När jag inte har något att göra äter jag gärna massa kex och choklad, vilket jag har gjort. Mums. Men snart blir jag väl tjock, för nu har jag inte tränat något på ett tag. Snön hindrar mig, jag vill inte åka ända till stan i onödan. (jag skulle ju kunna gå och simma, ut och springa osv men nej, jag känner inte för det!). Iofs har jag fortfarande liite träningsvärk i benen sen jag red i fredags, så lite har jag ju tränat haha. Idag har jag i alla fall varit på stormöte på jobbet. Det sas bland annat att dom ska försöka dra in på extrapersonal så mycket som möjligt, jippie tänkte jag. Sollan, min chef, ringde mig i alla fall precis nu så nu ska jag få arbeta lite imorgon i alla fall, yeyyy! Finfint!

måndag 22 februari 2010

Gör om lite

De flesta är nog inte på det bästa humöret just nu. De flesta är trött på all snö, att det är kallt osv. Trött på mycket. Många är nere. Jag också. Men så igår snurrade jag lite på sängen i mitt rum. Och idag har jag städat lite och plockade bort min gamla dator och möblerade om lite lampor. Detta har gjort mig lite mer happy för stunden. Lite kul att ha lite nytt runtomkring sig. Så om man någongång ska möblera om, så passa på att gör det nu. På sommaren blir man ändå så glad av solen. Och på hösten så längtar man ju oftast lite till julen och vinter. Nu är rätt tillfälle!

Nu börjar snart medium, yeey!!

Städat!

Tittat vad jag har lyckats åstadkomma idag:

Före:

Efter: Fantastiskt va?!! Tänk på att jag bara är ungefär en och en halv meter och trots att jag hade en hög pall så är det lite krångligt att städa ovanpå en garderob då, faktiskt..

Dessutom så hittade jag en gammal söt princesskrona. Den passade utmärkt på Loppan!

söndag 21 februari 2010

snöö osådär

Godkväll!
Christopher och jag ligger nu i sängen. Jag har datorn vid mig i en del och han ligger och tittar på tven i den andra delen. Idag har vi varit ute i trädgården och hjält mamma och nalle puh att skotta på uppfarten. Christopher var en riktigt stjärna. Själv försökte jag mig på att göra en snöängel. Det gick ganska bra trots den djupa snön, men eftersom ingen hjälte mig upp så blev det lite förstört under min uppstigning.. tyvärr.

Igår träffade jag Elin och Sophia! Sophia som var hemma en sväng efter att ha varit på lite semestertripp uppåt i landet. Det var myckeet mystigt och trevligt att ta en god fika med bästa vänner! När vi skildes åt åkte jag till Joel. Jag, Joel och Christopher spelade alafapet innan vi promenarade till bion. Jag förfrös nästan mina fötter under promenaden. Vi såg i alla fall Wolfman. Ingen direkt kul film enligt mig, men den var ju inte så lång så det funkade ändå..

Nu ska jag.. lämna datorn. Tjadå (Sophia och Elin på bongo för ett tag sen)

fredag 19 februari 2010

Rida


Idag har lilla jag varit och ridit en lektion. Jag fick hästen Daira. Hon var snäll, väldigt mycket lugnare än när hon var med på våra ponnylektioner när hon var ny i stallet. Och nyrenoverat var det nu med. Vilket lyft! Tyvärr var alla ponnysar ute fortfarande så kunde inte säga hej till dom.. Men det var kul att rida en gång igen, det vart ju ett tag sen nu. Imorgon blir det nog träningsvärk..


onsdag 17 februari 2010

Muffins

Det blev kladdiga chokladmuffins idag. Mummsss, tror jag, Har inte smakat än. Det ska jag göra alldeles strax!

tisdag 16 februari 2010

Tummen upp för nässpray

Nu har jag precis kommit hem från Elin och tagit nässpray! Ooooh så underbart. Vem uppfann nässpray? Ett riktigt snille. Jag älskar nässpray, det räddar en förkyld tjej som jag. Speciellt en tjej som jag som inte riktigt kan snyta sig. Nu kna jag andas, det blir dubbel dos precis innan jag ska somna så det håller så länge som möjligt under natten... Hoppas det inte utvecklas åt fel håll till imorgon. I så fall blir det colizin hela dagen. Våga vägra bli sjuk!!!Hos Elin hur som helst så åt jag och hon chips och choklad och tittade på OS. Ferry var en kul kille som tog guld, fina grejer. Vi tittade på ett avsnitt av house med, om det intresserar någon. Nu ska jag mysa ner mig i sängen ch ropa på Myran. Så jobbigt om hon ska komma inatt och väcka mig..

Ahja, Godnatt då

måndag 15 februari 2010

Skor på rea

Idag har jag varit på a6 med mamma och Pernilla. Jag gick in på scorette och fann ett par skor jag tittat på förut, men nu var det 70% rabatt. Det innebar att de kostade ca 450 kronor plus att jag hade ett presentkort på 200. Alltså slutsumman blev 250 kronor!! Nöjd!Jag är inte så vig så det var lite trixigt att få upp fötterna framför cammen, haha.

lördag 13 februari 2010

Passoãdrinkar

Goddagens. Läget bra? Mitt läge är bra. Idag har jag sovit ut till klockan elva och sedan inte gjort ett skit. Mest tittat på tv. Klockan fyra mötte jag upp herr Sjögren och tog en fika. Det var trevligt och gott även om jag inte orkade äta upp!

Igår kväll vart jag ute på lite partay. Väldigt lugnt partay för min del, med goda passoã drinkar som jag och Elin blandade ihop. Passoa och tropisk bravojuice. Kalasgott! På bongo var det massvis med folk. Det var inte så jättekul där men det funkade ändå!

Imorgon är det alla hjärtans dag. Min pojkvän skiter fullständigt i det så det får la jag med göra då. Ska sitta och äta chokladhjärtan ändå i alla fall! Säkert också syssla med en favoritsyssla som jag har numera: att titta på massa solsemesterbilder. Det är såå härligt.

fredag 12 februari 2010

Nyhetskrock

Aaah. Det är så jobbigt. Har tittat lite på nyhetsmorgon några gånger denna veckan. Och dom som är programledare går inte ihop. Jenny som jag tror hon heter verkar dissa mannen endel, och han verkar inte vara så van vid att leda nyhetsmorgon. Jättejobbigt att se!

torsdag 11 februari 2010

GymmaT!

Idag har jag och Elin varit på friskis och gymmat. Vi var väldigt macho och körde ett kalasbra pass enligt mig. När vi sen stod och strechade så höll jag på att svimma. Eller jag kände ju igen symtomen så jag la mig bara ner och lät bli att svimma. Så går det när man inte ätit tillräckligt innan.

Nu har jag ätit en god portion mat, pyttipanna och ägg, och tittar lite på tv. Om en stund blir det nog duschen och ikväll ska jag, Elin och Christopher på bio. Vi ska se Valentines day. Det ska bli kul och mysiigt. Vi får väl köpa oss lite choklad så vi blir ännu mer kärleksfulla? Mums. Vi har ju faktiskt tränat idag så det kan man ju unna sig haha!

måndag 8 februari 2010

Sista fisken, död

Nu har lilla firren Big mama lämnat oss. Märkte på morgonen att hon låg på botten. Nu på eftermiddagen hade hon flyttat sig en bit bort och låg och "andades". Då blev det att ta fram kastrullen, koka upp lite vatten och i med fisken. Stendöd. Bäst så, vill inte se fisken ligga där på botten och lida. Icke sa nicke. Nu blir det inga mer fiskar. Godnatt!

söndag 7 februari 2010

Smoothie

Idag har jag jobbat, enda till klockan fem. Fick alltså jobba över lite. Det gjorde ingenting. Nu sitter jag och tänker på att jag borde gå och lägga mig och sova, för imorgon ska jag jobba lite igen. Jag ska göra det med, gå och lägga mig. Men för ska jag dricka upp min smoothie.

För en stund sen pratade jag med min kära pojkvän en snabbis också. Han kunde inte träffa mig imorgon sa han, för då skulle han plugga. Plugga säger jag frågande? Tydligen, plugga inför prov och vad det nu var. Jisses, vad bra vad bra. Första gången jag fick dissen för att han ska plugga! Hoppas han gör det med!


Jaha perfekt, nu vart smootiien slut. Nu blir det att brusha mina snea tänder! Godnatt

onsdag 3 februari 2010

lite shopping

Goddagens. Mina fingrar närmar sig fryspunkten just nu, men det går ju inte skriva på datorn med vantar på. Jag sitter här, har rätt trist och längtar till 16 juni. Tänka sig, den 16 juni vid denna tiden är det vääldigt ljust ute och planet har nog troligtvis precit lyft från axamo flygplats. A hjälp va skönt det ska bli. Men det är alldeles för lång tid kvar för att börja längta på ritkigt. Bäst att lägga det åt sidan ett tag.

Idag tog jag mig en sväng till a6. Jag impulsköpte ett midjeskärp med en lite rosett på. Lite sminkgrejer och träningskläder. Jag kände att det är smidigt att ha något att byta med så man hinner tvätta det äckliga och svettiga. Väldigt nöjd med mina köp, så imorgon blir det att prova kläderna på skivstång/spinning passet. Skönt att man bara kör spinning i 45 minuter, jag ser mest fram emot skivstångsdelen!

Nu ska jag titta tv.nu och se vad den kära tvapparaten har att erbjuda en kväll som denna.

Godkväll kära få läsare

tisdag 2 februari 2010

Reeeesaaaaa

Idag har jag och min käraste bokat in en resa till sommaren! Det kommer bli toppen. Det blev i Alanya, Turkiet på ett hotell som heter Hacibey. Ser fram emot de sååååå mycket! En sak som var roligt med hotellet var att AC ingår vissa tider. Mellan 8-11, 15-19 och 21-02. Hah, toppen tider enligt mig!

Efter bokningen gick jag och Christopher på ett spinningpass. Att gå på spinning är hemskt jobbigt. Men det är väldigt skönt när det är slut. Och jag går alltid dit igen för jag har glömt hur jobbigt det är. Jag tror spinning kan jämföras lite med att föda barn, om ni förstår vad jag menar.