tisdag 30 mars 2010

Att vinna pengar

Det är ju en snubbe som har vunnit över 200 miljoner kronor härdomdagen. Folk undrar: vad ska han göra med pengarna? Säg det.. Jag hade nog:

- köpt en lägenhet till mig och frågat om Christopher ville bo med mig

- åka på en riktigt härlig resa

- jobba med något som jag verkligenverkligen tyckte var kul

- ge mina nära och kära precis vad de ville (nästan då, jag skulle ju inte köpa typ en ö för 199 miljoner)

- använda pengar på något sätt för att hjälpa andra människor och djur i världen

- shoppa loss

- köpa en häst kanske och låta trevliga personer vara med och hjälpa till -gratis!


Kanske inte allt på en gång men någongång. Det var en tant på tven som sa att hon inte skulle vilja vinna så mycket pengar, att det var för mycket - det skulle bara bli problem. Vadå problem? Kan man inte hantera så mycket pengar så ge bara bort så mycket som du inte vill ha då? Ja jag skulle i alla fall inte tacka nej till några miljoner..

måndag 29 mars 2010

Earth hour

I lördags var jag hos Joel på kvällen tillsammans med Jennie, Christopher och Jocke. Halv nio såg jag till att allt var släckt i lägenheten och så tände vi några ljus istället - earth hour jue. Det var minsann en trevlig lördagskväll!


Nu har jag också varit två dagar på mitt nya jobb. Det går bra och så, men myycket att lära sig, men det ska väl gå bra tillslut hoppas jag.


Burrrr. Nu fryser jag igen. Nu ska jag krypa ner i sängen brevid Loppan. Hej

onsdag 24 mars 2010

fullt upp

Det sker lite förändringar i mitt liv nu, på jobbfronten. Det ska bli roligt det. Men jag vill hinna med allt, och det kan bli rätt svårt. Någon gång måste jag liksom sova och vila benen. Och jag måste hinna träna, annars får jag ont i ryggen. Ryggvärken försvinner verkligen när jag tränar mycket gym. Men om jag knappt hinner sova och vila benen när ska jag då hinna (och orka) träna? Det löser sig nog tillslut. Just nu bara det är lite kaos i min lilla skalle.

På söndag ska jag nog hinna med att bara soova, vila benen och relaxa. På kärleksdagen..

måndag 22 mars 2010

Ny resväska

Tjena!
Idag har jag och min mor varit och tittat efter resväska. Jag har en som jag har fått av min mamma för några år sedan men eftersom den har blivit utlånad både till den ena och den andra så har den blivit ganska sliten. Såå nu fick jag en ny! På Väskman (heter den så, affären?) hittade vi en superfin. En hård en i en fin lila färg. Hon som jobbade i affären var mycket trevlig också tyckte jag. Så det blev en sådan väska. Den har även fyra hjul så man kan köra runt den lite hur som helst. Ja, jag är nöjd över väskköpet (mammas köp till mig, tack)!

Jag har inte en tillräckligt bra kamera för att det ska bli en bra bild. Eller så kankse jag bara inte är så bra på att ta kort. Men i alla fall.


Imorgon ska jag gå och jobba och sedan ska jag träffa min kärlek Christopher! Senaste nytt ur mitt liv alltså. Puss

onsdag 17 mars 2010

Malmöhelg

I helgen var jag och Christopher i Malmö och hälsade på min syster. När jag och Sandra letade parkering (vilket är stört omöjligt nästintill) så smuttade Christopher och Staffan i sig lite vin. Senare på kvällen blev dom lite latcho av vinet minsann, hoho.
På lördagen blev jag chokladsugen och gjorde en kladdkaka med apelsinsmak. Sandra dekorerade den. Den blev ganska god, men inte så kladdig tyvärr. Den hade varit godare om det var mer mörk chokladsmak..

I malmö gick jag i affärer med elin. Jag köpte massor av grejer med rosetter och ett par för långa jeans.


På lördagskvällen var vi på avatar i 3d. Den var bra men inget mer. Titanic är så mycket bättre, tycker jag heh! i biosalongen glömde jag en ny rosettoffs, jag blev ganska ledsen. Men nu har min syster köpt en ny till mig, det känns skönt.


På bilfärden hem råkade jag missa en avfart på motorvägen. Vi höll på att hamna i Göteborg. Men som tur var så chansade vi på en avfart och hamnade på rätt spår igen!


Hejs

onsdag 10 mars 2010

Veganmiddag idag, se där ja

Idag har jag..
..jobbat till halv fem. Städade bland annat bort mögel från ett badrum, bra där!
..ätit vegans middag: bulgur (min nya favorit), havregräddesås och qourn!
..bakat en kladdkaka till mammas jobb, smeten var jättegod!

Resten av dagen tänker jag..
..se massa på tv
..boka avatar-biljetter, eller köpa
..städa mitt rum
..sova!

fredag 5 mars 2010

Fredag!

Hallihallå! Nä. Har ingenting dela med mig av i mitt liv. Jag har duschat och fräshat till mig för att åka iväg med Christopher. Vi ska nog åka till Joel. Eller Christopher ska det i alla fall. Joel har ännu inte svarat på om jag är välkommen. Jag hoppas jag är det! Ha en bra helg!