torsdag 29 april 2010

Ge blod!

Snart ska jag åka iväg och möjligen tanka bilen. Därefter ska jag plocka upp Christopher för att eskortera honom till sjukhuset. Efter flera månaders pushande så har jag äntligen fått honom att beställa en tid för provtagning för att bli blodgivare. Jag hoppas allt är fint med honom så han kan ge blod, och givitvis hoppas jag att han är frisk hur som helst. Toppen!!

Själv får jag ju inte ge blod för jag väger inte 50 kg. Jag vill aldrig väga 50 kg heller så det lär väl aldrig bli av att jag kan ge blod. Min mor upplyste mig dock om att jag kan ge benmärg. Så det kan jag ju kanske göra i framtiden. Har ingen lust att vara sjukskriven just nu nämligen, hoho.

Gå in HÄR för info!

söndag 18 april 2010

Helg

Igår var jag med Christopher och pojkarna på hockeyn. Jag har stått i klacken förrut men jag minns det inte som jag upplevde det igår. Ena riktigt jobbiga, elaka, aggressiva och smått idiotiska (ger de intrycket av i alla fall) män. När de står i klacken tappar de allt vanligt vett i kroppen. Fy,usch och blä. Jag tänker då inte stå i någon klack mer. Ska jag gå på hockey så tänker jag ha sittplats, annars stannar jag hemma. Inte nog med att de var arga, när de var glada hoppade de ju hejvillt -skaderisk!! Chris hade rivmärken... haha!

Efter hockeyn igår åkte jag, Joel och Christopher till bankeryd och besökte hans mor. Jag älskar att de har hundar där, så söta så. Under kvällen åt vi massor och alla hade smått ont i magen tror jag. Vi spelade också Wii i flera timmar. Eftersom jag inte har spelat mycket tv-spel i mitt liv och att jag i allmänhet inte är särskilt bra på det så var jag ganska dålig. Men det var rätt kul ändå!

Idag har jag och Loppan sprungit en sväng och sen har jag försökt fixa med skattegrejer. Nu har jag sms-deklarerat i alla fall och imorgon ska jag fixa ännu mer skattegrejen. Åh va kul!

onsdag 14 april 2010

Årets första solning

Idag satte jag mig på en stol i solen ute på vår altan/balkong. Det var riktigt varmt och skönt så efter några minuter slumarade jag till och vaknade ca 40 minuter senare. Ooooh så skönt det var, plus att jag fick mig årets första lilla bränna. Känner mig plötsligt mycket fräschare nu med liiite färg, trots den tydliga upptäckten av ett extra lager fett på kroppen hah.
McD kväll på Cypern!

fredag 9 april 2010

Godnatt

Just nu tycker jag det är jobbigt att jag ska upp vid 6-tiden imorgon, för jag känner inte för att sova nu, kan inte somna nu. Mina ben lider av träningsvärk sen att jag var ute och sprang en liten svänga i förrgår. På morgonen är jag smått handikappad på grund av träningsvärken. Springa alltså..vilken grej.

Godnatt

Hoppas att det blir stekigt på vätterstranden i år med..

måndag 5 april 2010

plågsamma drömmar

Klockan sex i morse vaknade jag upp ur en dröm, nästan en mardröm. Kort sagt så var jag och Christopher inte tillsammans. Han flörtade med en tjej som hette Sara och mitt framför ögonen på mig gav han henne en riktigt flirtig puss på munnen. Tydligen var vi kompisar för han satt och pratade med mig om henne hela tiden. Jag sa till honom att jag fortfarande älskade honom men han brydde sig inte så mycket, för nu flirtade ju han med Sara! Jag började tänka hur ska jag göra nu? Ska jag flytta till en annan stad nu och börja plugga?

Sen vaknade jag som tur var och kunde efter en stund inse att det inte var på riktigt. Det var en jobbig dröm för den var rätt verklig. Inte sådär hoppig och konstig som vissa drömmar är. Som det kan gåm vad skönt det känns att den där Sara inte finns. Hoppas hon aldrig kommer finnas!!!

När jag somnade om igen fortsatte jag drömma drömmar om att jag inte kunna bestämma vilka kläder jag skulle ha på mig. Också en jobbig dröm. Ingen bra drömnatt!

söndag 4 april 2010

Min kära pojkvän, sötis. Efter som han lanar och är upptagen så tittar jag på lite bilder istället.





Sålänge får jag mysa med Loppan IRL.