fredag 28 maj 2010

London IDAG

Haahaa, idag åker jag till London och Sophia. Superduperfiiiint!

Elins bild, elin fotograf. Från i sommraas

onsdag 26 maj 2010

Bal

Idag tog jag cykel ner till stan. Man ska nog ha solglasögon eller något när man cyklar för tårarna rann som bara den när jag for fram längs vätterstranden. Opraktiskt. Jag träffade i alla fall Joel och Alexander för att se på lite bal, framförallt Jonna då. Hon och alla andra var så fina så. Det kändes som att det var alldeles nyss jag och Christopher gick ett snabbt varv där och sprang sen in för att Christopher var så kissig efter 7 glas jordgubbsvin haha. Hoppas de får det lika bra där inne som jag hade det!

Nu har jag börjar packa inför London lite med. Det är såå tråkigt att packa. Jag är värdelös på att packa dessutom. Kan inte välja vilka kläder jag ska ha. Har jag tre par jeanseshorts så är det ju svårt att veta vilken färg man vill ha med? Då brukar jag ta alla tre, inte så bra för viktens skull på väskan. Nee jag kan inte det där. Men det blir nog bra i alla fall till slut även om jag skulle kunna vara borta i en månad på min packning. I övermorgon far vi, fiiiint!

måndag 24 maj 2010

snart resaa

Är trött och sur för jag gick upp klockan sex i morse och inte sovit tillräckligt. Ligger i soffan och tänker på hur skönt det kommer bli i Turkiet. Men så är det ändå ett antal dagar kvar.. Men plötsligt kommer jag på att jag åker till London på fredag, och stannar enda till på tisdag. Det ska bli fantastiskt kul och skönt. Det jobbiga i det hela är att jag måste packa, o så tråkigt..Men får väl helt enkelt ta den smällen, hehhh!

torsdag 20 maj 2010

Trött

Vaknade idag med en blåsa i munnen och ont i halsen. Påväg till en förkylning anar jag, ush ush ush. Gick runt på jobbet idag och var helt loj och trött. Inte sugen på att hjälpa dom små gamlingarna utan hoppades på att ingen skulle vilja gå på toa eller liknande. Det var det ju några som behövde ändå men skönt att det var en lugn dag och så slutade jag klockan ett. Jag har självklart proppat i mig colizin sen klockan sex i morse och jag hoppas det hjälper. Ikväll blir det sängen tidigt, sömn är ju en bra medicin!

Nu ska jag snart åka och träna agility med Loppan, det blir latcho! Kramis

tisdag 18 maj 2010

Det närmar sig London

Men hallå eller. Idag ska jag och Elin nog åka och växla massa pengar. Ohoo, för om mindre om två veckor så åker vi förhoppningsvis till London. Hoppas det inte kommer några fler moln nu, då blir jag hemskt hemskt hemskt ledsen!

måndag 10 maj 2010

postat blodet

Idag tog jag mina papper och cyklade till vårdcentralen. Jag gled in och gick till receptionen. Jag försökte förklara mitt ärenden men hon som satt där verkade inte förstå någonting men skickade mig tillslut till laboratoriet. Det var ingen kö och jag gled in och fick ge ett blodprov på en gång. Gud så smidigt, jag som trodde jag skulle behöva boka tid och grejer.. Nu är blodet postat och klart, fintfint!

Jag som yngre, med lillbrosshan

söndag 9 maj 2010

Hallådär

Idag har jag haft en ledig dag så igår efter jobbet träffade jag Christopher och Joel. Joel skulle på Beatles in concert musikalen igår så jag och Christopher följde också med. Ena begåvade peset-treor. I två år har jag gått på samma skola som dessa personer men ändå kände jag bara igen en mycket liten del av alla musikesteter. Jag måste missat dom på något sätt.. Men det var bra i alla fall, kul att se!

Efter det drog vi hem till Joel och var hungriga. Eftersom Joel hade en tom frys och kyl så blev det en pizza. Pizza och lite vin. Amen det var fint. Vi spelade en koncentrerad omgång av alfapet, och Joel vann som vanligt. Vi tittade sedan på Yrrol och tillsammans med lite vin i kroppen så blev vi väldigt trötta och la oss och sov.

Idag har jag varit tvungen att köpa smör och bröd på willys på morgonen. Jag diskade även endel disk åt Joel. Lata pojkar det där ibland..Sen försvann plötsligt min lediga dag och jag jobbade en svänga på kvällen ändå. Så nu går jag från en i princip sjudagars arbetsvecka till nästa sjudagarsvecka. Dags att sova! Natti

Yra och Loppan :)

fredag 7 maj 2010

post

Nu har jag fått ett provrör på posten. Då var det dags att boka en tid att få provröret fyllt. Det får bli att boka nästa vecka, vill göra det på blodcentralen om de tar emot mig. De har nog bra koll där på sånt där, så kan de kolla min blodgrupp också..När jag skickade min hälsodeklaration så satte jag bara på ett frimärke. Jag skulle klistrat dit två stycken, nu får jag betala 31 spänn istället..

torsdag 6 maj 2010

Senaste nytt

De senaste dagarna har jag jobbat ganska mycket. Jag har också hunnit med att vara ute och springa med Loppan. En dag rullade hon sig i bajs. Det var äckligt, mycket äckligt! Det blev duschen för henne när vi kom hem.. Jag har också varit och simmat och till min förvåning fick jag träningsvärk i båda armar och ben, fantastiskt! Idag vart jag trött så tränade inget, jag sov istället mitt på dagen. När jag vaknade upp mådde jag illa och försökte rätta till detta genom att äta en kaka och nutella direkt ur burken. Det funkade bra och efter en stunds tittande på Titanic så mådde jag bra och åkte till hundklubben. Loppan är bra, mycket bra. Men ibland fuskar hon..

Myran var förresten och klippte sig igår. Jag har inte tagit nått nytt kort men hon ser ut såhär nu:

måndag 3 maj 2010

Benmärg!


Nu har jag fyllt i en hälsodeklaration som bara ska skickas in till Tobias Registret. Tydligen kan det vara svårt att ge benmärg när man väger under 50 kg också men det skadar ju inte att försöka. Så snart får jag antagligen hem lite provrör på posten som jag ska fylla med någonting, haha.


Jag har ju försökt påverka folk i min omgvining att bli blodgivare men de flesta är rent ut sagt bara väldigt lata och skiter i det. Vissa är ju till exempel otroligt rädda för blod, det förstår jag ju då att man inte kan bli givare. Man måste ju tänka på sig själv i första hand! Jag har märkt att vissa tycker att det är lätt för mig att säga att det bara är att anmäla sig, jag som ändå inte kan ge blod, bara försöka påverka andra. Att om jag hade kunnat ge blod så hade jag nog minsann varit lika lat. Men det där stämmer inte alls! Jag har sökt fram all info till Christopher. Han ringde dock själv och beställde en tid. Sen hämtade jag honom efter skolan och följde med på hans besök. Och nu har jag anmält mig till att bli benmärgsgivare. Jag vill bara påpeka att jag tycker jag att varit duktig det senaste, och det tycker jag fler kan vara! Jag tycker det är värt att trixa lite om det kan rädda någon annans liv i världen. Men alla har ju olika åsikter om detta, vissa vill ju behålla sitt blod och sin bemärg helt för sig själv.. Alla är vi olika..


Imorgon ska jag ringa infektionskliniken för att se om det krävs lite sprutor för mig och Christopher inför den fina Turkiet resan! Längtar sååååå (till att åka till Turkiet då, inte att ringa om att ta sprutor)

Puss