onsdag 23 juni 2010

Turkiet 2010



Nu är vi hemma från Turkiet. Det har varit helt fantastisk. Veckan började med sjuk värme. Vi satt på balkongen första kvällen, med våra nyfunna vänner, till klockan fyra. Då hade vi kommit till hotellet vid klockan tolv och sen suttit på resaturang och ätit och tagit några öl först (jag hade ju givetivs inte tagit några öl, för jag gillar inte öl, men de andra. Jag tog en välbehövlig flaska vatten.) Det var så sjukt varmt, mitt i natten. Svetten rann. Tackar gudarna för AC:n. Sen vart det stek och bad vid poolen. En dag var vi på båttur. Det var stekigt och guppig. Jag tyckte det var lite jobbigt att vara på en båt så länge i den värmen. Även om man kunde vara i skugga så kunde man liksom inte ta vägen någonstans. Men det var kul att uppleva, en båttur på medelhavet. Mycket glad att det inte var en partybåt, skulle svimma av att höra den musiken i sex timmar!

Två dagar i Alanya kom den några moln. Jag var lite arg på molnen för jag ville steka så mycket det bara gick. Men kan ju inte säga något annat än att det blev skönare i luften när solen gick i moln liten. Men hellre bada var femte minut än sitta i skuggan!!

Sista dagen stekte solen så sjukt mycket. Man hann inte ens lägga sig till rätta i solstolen förrens man kände behov av ett bad igen. Christopher som inte hade smörjt in sig knappt den dagen blev kräftröd. Han gav upp vid tre och gick in. Jag gav upp klockan fyra. Den brände så på kroppen.
Jag längtar tillbaka massooor. En vecka går för fort, jag älskar Turkiet och Alanya. Sååå härligt.

tisdag 15 juni 2010

Trukiet imorgon, yihoo!

Hallå eller. Idag har jag mest packad inför imorgon, för imorgon åker jag och Christopher till Turkiet. Imorgon, helt crazy. Eftersom Christopher packar med sig otroligt lite saker i jämfört med mig så ger det mig massor av utrymme att packa på i hans väska. I min väska finns det mest kläder som skulle räcka i några månader tror jag. I hans väska finns solkrämer, simfötter och lite skor. Plus hans kläder då hah. Det som känns jobbigast att fixa inför resan nu är Ipoden. Men jag får väl ta tag i den bördan efter jobbet ikväll.

Och ja, snart ska jag jobba. Sista dagen på mitt lilla vikariat på Lindgården. Hade jag inte åkt till Turkiet imorgon så hade jag fått fortsätta i två veckor till, men det blev inget med det inte. Nu ska jag ha semester. Men eftersom det är sista dagen (plus att jag var väldigt sugen på chokladmuffins) så har jag bakat muffins att ta med. Jag glömde dom i ugnen tyvärr så de blev inte alls kladdiga som jag tänkt men smaken är ju god..hoppas jag.

Nu ska jag cutta lite melon till min matlåda. Hejs

söndag 13 juni 2010

Myran är tillbaka

Jag har idag på någon vänster lyckats städa mitt rum. Bytt lakan och dammsugit. Det känns bra. När man plockade undan sakerna på golvet den senaste tiden så kände man allt grus och damm på golvet. Det kändes ju inte så mysigt. Nu är det rent och fint, sköönt.

Älskade Myran fick också komma hem idag efter en natt på djursjukhuset. Hon har hjärtproblem och ska få medicin resten av sitt liv. Hon verkar må bra nu, kankse något trött. Men det måste varit omtumlande för henne att vara på sjukhus? Trore.

fredag 11 juni 2010

Student 10

Idag tog Christopher och massa andra studenten. Jag har varit avundsjuk sedan klockan halv sex i morse. Det är så roligt, jag vill också jag vill ocksåååå. Tidigare år när man var yngre än studenterna så kunde man ju ändå tänka att en dag så är det min tur. Nu är det ju bara kört, aldrig mer. Deppig dag för oss som inte har nått bättre för oss.


Snart ska jag väl sova så jag orkar jobba några timmar imorgon innan examensmiddag för min kusin. Någon gång dyker väl Christopher upp med, kanske lagom tills jag går till jobbet? haha Vi får se!

onsdag 9 juni 2010

Over quota

Ohh, såg precis veckans avsnitt av Grey's. Det var nästan lika spännande som när George dog. Nästan, inte lika hemskt riktigt. Så då var jag tvungen att köpa förra veckans avsnitt som jag missade för 19 kronor. För att göra det bekvämt för mig så tänkte jag förflytta mig till sängen. Men då åkte typiskt nog internetsladden ut och programmet dog liksom. Kanal 5s webtv är superdålig, precis som tv4s. 3an funkar utmärkt även om sladden råkar åka ur någon sekund. Hur som helst så får jag inte igång det igen. Kommer bara meddelandet om "over quota". Förstår inte vad det innebär riktigt men funkar gör det inte.. Förbannat också.

Om en vecka sitter jag i alla fall på planet till Turkiet nu. Fan va fint!! Godnatt

fredag 4 juni 2010

Bränd

Ohoo varmt idag. Jag har från klockan 10 idag varit ute i solen och solat mig. Till klockan 16, utan en minsta droppe solkräm. Haha, jag är rätt röd nu på hela kroppen förutom magen då, den blir nästan alltid bara brun hoho. Det hettar från armarna. Men det har ju sin charm med, årets första bränna! Bättre nu än i Turkiet!


Jag tänkte sätta mig och ladda upp ett London-album på facebook nu. Vistelsen hos Sophia var mucho braa. Vi gjorde det mesta känns det som. Gick på marknad, satt i parker, åt jordgubbar i park, tittade på olika kända byggnader och åkte London eye. Vi var på pub och vi åt mat och godsaker. Vi var och shoppade. Det var kanon alltihop!