torsdag 28 oktober 2010

en regnig dag

Nu har jag sytt in mina byxor. Ett par svarta byxor med hög midja, men som satt alldeles för löst vid vaderna, som vanligt. Men nu sitter dem tight nästan för tight. Jag brydde mig inte ens om att sy upp dem med en fin kant, bara lite zickzaack. Klart klart..

Idag besökte jag Monki i Jönköping som öppnade idag. Det var en vanlig monkibutik med hemskt mycket folk i, plus att jag bar runt på min lagbok OCH det regnade ute. Så jag var inte pepp, en annan dag ska jag shoppa loss dock!

Christopher och Alex köpte en halloween-dräkt till lördag kväll. Den passade tydligen inte bra, men jag löser väl allt. Kom med det kluriga förslaget att klippa av benen. Det blir nog bra det hihoo!

Nu ska jag plocka ihop min symaskin och fixa andra saker som bör göras. Jag är så ineffektiv så det finns inte..

Ha det så fint, pusss!

onsdag 27 oktober 2010

Ullared

Idag var jag i Ullared med Jennie, Christopher och Alex. Det var gött, det var bra, det fanns mycket grejer. Men det regnade som attans och det fanns inga baddare i Bräckboden (tror jag den heter..).

Jag köpte en skidjacka, desperate housewifes boxar, en bok, muffinsform, pads, bilrutskrapa med handske, toffsar, lite smink, en yogamatta, skrubvantar och det andra som ligger där..

Nu ska jag kila till sängs snart. Hejs!

tisdag 26 oktober 2010

Tränaaaaa

Jag vill bara framföra hur träningspepp jag blivit. Framöver blir det vatten istället för oboy och frukt istället för choklad. Eeeh, vi får väl se hur det går med det men ja, tanken är sådan. Nu ska fettet bli muskler och jag ska väga över 50 kg, i muskler, och sen ska jag gå och ge blod. Är det möjligt utan att se biffig ut? För det vill jag verkligen inte!!! haha

Vi får se vad som händer, hejs! :)

tisdag

Jag har gjort mina övningar till seminariumet idag. Fastighetsrätt. Ska göra lite mer innan torsdag änog. Har tröttnat på den där kursen rätt rejält, ämnet intresserar mig allt för lite för att det ska finnas någon större energi till det. Dessutom sumpades två jobbtillfällen denna vecka på grund av skolan. Ja jaaa, lite lär jag mig i alla fall..

Annars har Christopher och jag postat en jobbansökan åt honom idag. Det vettigaste som har hänt, förutom plugget. Alltså inte ett skit. Idag hade varit en perfekt jobbdag, varför var ingen sjuk idag för?

Tränat har jag inte heller gjort, kom bara så långt att jag tog på mig träningskläder. Ett steg i rätt riktning. Ska köpa ett par klätterskor till Christopher och börja klättra typ? Utan rep så blir det inga konstigheter liksom.. Vill träna kul!

Tja, tjinixen.

måndag 25 oktober 2010

Förkylningen är borta, äntligen.. förhoppningsvis

Idag skulle jag nog kunna kalla mig symtomfri från förkylning och liknande. Kanske, möjligen lite hosta, mycket lite - alltså inget som stör. Fantastiskt. Hur lång tid tog det? Tre veckor, kankse mer? Jaja, nu hoppas jag att det inte kommer tillbaka! Kanske var det därför påpekade att jag var extra positiv när jag kom hem från min föreläsning. Eller var det kanske bara att jag har haft en mycket tråkig föreläsning och lyssnade till Robyns låt väldigt högt i bilen på väg hem och sjöng med för fullt. Plus att jag hämtat ut min tröja som jag beställde från h&m första gången i april. Den kom nu alltså, inte en dag försent. Hah..

Nähä framöver ska jag ta tag i träningen som har fått skjuta på sig en rejäl bit på grund av förkylning. Jag är laddad. Måste bara börja någonstans. Kanske får ta mig till gymmet eller något imorgon. Något som gör att jag tvekar är att jag måste köpa ett nytt kort, vilket ju kostar endel. Smällen jag får ta helt enkelt!

Nu blir det kvällsmat, plugg och tillsist medium på tv4+! Fiint! Hejs!

Jag försökte länge med att få en fin, kul och bra akutell bild. Det gick åt skogen. Det fick bli såhär..

fredag 22 oktober 2010

hos Joel

Idag har jag och Jennie gjort trerätters middag till oss, Christopher och Joel. Det blev gott och jag är supermätt!

Jag är även trött i benen, vet inte varför. Av jobbet kanske?

Förra veckan under helgen hade jag mycket ont i ena örat och halsen. Nu har det börjat gå över till andra örat. Fantastiskt..

Imorgon ska jag på klubbmästerskap med Loppan på hundklubben! Jag hoppas det går i alla fall hyffsat bra för oss i tävlingarna. Jag hoppas hon springer sitt allra snabbaste i tävlingen där klubbens snabbaste hund utses, hoho!

onsdag 20 oktober 2010

Jacka, bio, trasigt täcke osv.

Idag sov jag till halv elva, så förbannat gött! Tror inte ens Myran kom och väckte mig idag, isåfall märkte jag inget!

Jag har grovstädat mitt rum idag. När jag tog ut täcket ur mitt påslakan märkte jag vad som hänt. Det små hålen i mitt duntäcke hade blivit större och det var nu alldeles vitt av dun i påslakanet.. Jaja, det höll sig fint i ca 12 år i alla fall!

Vi tre-tiden träffade jag Jennie. Vi åkte till a6 och tittade i affärer. Jag köpte en jacka på Jc. Fick 10% rabatt för att jag är student, vilken grej!

Sedan fikade vi på stan innan vi gick på bio. Jag fick 10% rabatt på fikat också, för jag är student. Biobiljetten fick jag gratis genom mina samlade poäng som cool guldmedlem i bioklubben! Vi såg filmen Tusen gånger starkare. Den var hyffsat bra, bra poäng. Men den var ganska överdriven kan jag tycka, det va lite störande..

Efter filmen åkte vi direkt till ikea där jag inhandlade ett nytt duntäcke. Det ser väldigt fluffigt och fint ut i sängen nu. En härlig renbäddad säng! När vi ändå var i krokarna passade vi på att besöka City gross. Det var fräscht, billigt och det fanns hur mycket som helst. Jönköpings lilla mini-ullared (köerna var också därefter så vi hann inte med att handla det vi hittat, hah)!
Ursäkta att jag inte har några aktuella bilder. Tar en gammal goding istället. Från vår balkong på vårt skabbiga hotell på Cypern.

tisdag 19 oktober 2010

Städning

Denna veckan har jag ingen skola, sköönt! Så idag tog jag tag i att städa iordning garderoben lite, vilket verkligen behövdes. Sen har jag dammat lite lätt medan Christopher dammsög. Jag passade även på när jag ändå var i farten att städa av hos mormor och hos kaninen. Riktigt städdag med andra ord. När maten stod i ungen så ringde jobbet. Det var bara att ta ut maten och gå dit. När klockan var efter åtta var det nästan lite läskigt att gå runt där inne. Tänk så satt inbrottstjuvarna ute och spanade in på mig? uuh..

Imorgon ska jag.. hm? Inte gör alls mycket på dagen. På kvällen blir det bio med Jennie + fika. Det ser jag allt fram emot!



Erik och Christopher i fredags på o'learys!

söndag 17 oktober 2010

Söndag

Under hela helgen har jag gått på alvedon för det värker i örat och i halsen jättemycket när jag sväljer. Inte kul..

Jag har pluggat och det har varit krångligt, svårt och tråkigt. Egentligen är inte själva grejerna jag pluggar tråkiga men det är alltid tråkigt att plugga inför numera tenta.

Idag gjorde jag tentan och vissa saker gick nog rätt bra, men i det stora hela gick det nog rätt dåligt. Men nu har jag provat i alla fall och så får jag satsa på omtenta om jag inte klarar den. Klarar jag inte den heller så är det ju suurt för mitt självförtroende, men inte mycket mer än så!

När jag kom hem från den svåra tentan så klämde jag mitt finger i dörren. Det gjorde svinont! :(

Nu har jag en vecka ledigt från skolan och jag ska ta det såå lugnt. Helst hade jag velat åka till ett varmt land, bli brun och bada i turkost vatten..

onsdag 13 oktober 2010

Middag med jobbet!

Hej! Nu är jag nästan helt symtomfri från förkylning. Skönt det. I helgen var jag i Lund och hälsade på Elin och en snabbis hos Sandra och Staffan. Ikväll ska jag iväg till restaurangen Aqua och äta med jobbet, det ska bli gott! På söndag har jag tenta så jag ska försöka plugga resten av vecka... Ha det fint så länge!

tisdag 5 oktober 2010

Sjuk, typ

Idag har jag varit hemma från jobbet och varit sjuk. Jag har svårt för att vara sjuk, jag är inte så van vid att vara sjuk. Men idag stannade jag hemma. Inte för min skull utan för att jag var rädd för att smitta mina gamla eftersom jag hostar och ögonen sved som tusan igår. Var väl bra att vila lite för mig med i och för sig. Nu hoppas jag det försvinner för gott innan fredag!

söndag 3 oktober 2010

det fortsätter

Nu har förkylningen börjat attackera ögonen och ge mig hosta. Yey, fan va fint... .

5 dagars jobb i veckan och tre dagar i skolan, plus börja plugga seriöst.

Nu ska jag krypa ner i sängen och se på film och sen bara soooova i några få timmar!

Tar inte så mycket nya bilder så langar upp lite gamla. Visst är han snygg min framtida man? Väldigt macho i de där brillorna i alla fall!

lördag 2 oktober 2010

Nattbowling

Min förkylning är den jobbigaste på länge. Halsont, öronont, slemigt i halsen, hosta, trött i huvudet. Orkar inte. Tur att colizinen bedövar lite när man tar den!

Ikväll ska jag på nattbowling med Elin, Sophia och Felicia. Det blir nog toppen! Jag hoppas på en liten fika innan också, för huur gott är inte det? hoho. Det är ju trotsallt lördag! Godast hade det varit att äta chokladefterrätten på Studion, men det får nog bli någon annan gång.. :P

Hey!