torsdag 23 december 2010

Elaka människor

Såhär hade någon skrivit i min gästbok på bilddagboken. Jag är väldigt oaktiv och laddar inte upp några bilder längre direkt och skriver inget någonstans om någon eller till någon. Varför skriver man så? Bara måste vara elak mot andra? Det kankse är någon jag känner, vem vet. Hah. Det var i alla fall väldigt komiskt.

Här är lite fler bilder på Truls. Han är en riktig gnäll hund. Gnäll-tjuter som en stucken gris så fort man tar i honom. Vet inte om han fake-ar eller om det är träningsvärken. Vi får väl se om några dagar!

måndag 20 december 2010

Trollet Truls




Han är mycket svår att fånga på ett bra kort. Han sitter inte still så väldigt längre nämligen!

söndag 19 december 2010

Myran!


Vår älskade Myran gick bort idag. Hon var inne på sjukhuset för hon mådde riktigt dåligt men sen gick det inte mer. Jag och hon var ju och handlade kläder idag. Hon var glad och såg snygg ut. Hon skulle ju slita ut dom rejält var ju tanken!

Jag kan inte riktigt förstå det, det går inte. Det är inte lätt när någon i familjen dör.. :(

lördag 18 december 2010

Party

Igår var jag på trevligt jobbparty. Vi hade skojsiga muggar som Karin fixat och drack ur! Jag hade med mig ett gäng paket som överraskning så fick kollegorna leka julklappsleken. Till Karin, som vi var hos då, så hade jag med mig en såndär godiskaktus. Kruka, kinapuffar, gurka, tandpetare och geléhallon. Kul grej, väntar på nästa tillfälle då jag kan ge bort en, eller kankse få en? Mhmm!



torsdag 16 december 2010

Nu har jag köpt alla paket, mycket skönt! Ett kom på posten idag och ett ska jag hämta imorgon. Ett tredje beställt paket har inte dykt upp än men det ska vara skickat så jag hoppas det kommer imorgon.

Imorgon ska jag rida om jag kan ta mig till stallet. Det är ju lite snökaos tänker jag på, men det ska nog gå bra. Plugga ska jag också göra var tanken. Eeh, okej.

På kvällen ska vi ha jobbraj. Det ska bli kul. Jag har en liten överraskning. Hihi!

Farväl för idag!

Förra jobbkalset, det gick bara utför ungefär efter att den här bilden togs.. :P

måndag 13 december 2010

Meeer paket, mindre pengar

Nu har jag handlat massa mer julklappar. Eller inte massa mer, men pengarna ryker fort. Jag vill köpa det jag köper men jag hatar när pengarna inte kommer in på kontot lika snabbt igen.. Jag köpte även en rätt dyr present till min pojkvän och vill egentligen köpa en till dyr sak, bara för jag vill ge honom det jag blir glad av att ge honom. Men man får väl begränsa sina utgifter och inte låta kärleken styra besluten. Måste vara en smart kvinna samtidigt som jag är en kär lite flicka!

Det blir en bra julafton med löning i alla fall. Hoppas jag har samlat på mig många timmar. Jag var ju trotsallt bara ledig 6 dagar förra månaden så det blir väl lite hur som helst. Nu ska jag krypa ner i sängen. Att gå upp en timma tidigare idag tog på mig. Hejs!


Julafton förra året. Detta året ska inte Christopher vara hos mig på julafton, buhuu. OCH jag minns inte vad jag gav honom i julklapp förra året. Får panik på att jag inte kommer ihåg det!


(Vad roligt det är att varje gång jag skriver här på kvällen så skriver jag att jag ska gå och lägga mig. Men sen tar det nog miiinst en timma innan jag väl gör det. Men när man sitter här så bara drömmer jag om den mjuka, sköna sängen, mmmh!)

julklappar

Nu har jag köpt en till julklapp. Nu har jag 1½ kvar plus paket till julklappslek. Jättesvåårt. Får se vad jag kan tänkas hitta på. Till julklappsleken ska det vara något som passar till alla som ändå är en fin present liksom men för 100 kronor. Eeeeh?

Imorgon ska jag på 45 minuters massage och relaxbad, det ska bli sköönt! Hejs!

söndag 12 december 2010

Lucia

Imorgon börjar jag 06.00 på jobbet. Vi ska nämligen lussa för alla gamlingar på morgonen, innan vi börjar jobba på riktigt. Det har även nämnts några gånger att jag skulle vara lucia. Vadå jag? Jag vill typ vara tomte. Men det spelar väl inte så stor roll egentligen i detta sammanhang hah! Det som är gött är i alla fall att vi får nattlön den där timman mellan sex och sju, fiint!

I veckan ska jag boka in en massage på relaxen på badet och relaxbad med min älskling. Det ska bli såååå skönt!!! För i veckan bör jag även plugga inför tentan på söndag. Känns meningslöst då jag ändå missar omtentan för första tentan. Det får bli som det blir, så blir det.

Nu ska jag krypa ner i sängen! Natti!

Jag och Jennie i nian. Då var vi tomtar! :)

fredag 10 december 2010

Tidningen

Här är den lilla notisen som var i tidningen. Spa för några damer på Lindgården!

torsdag 9 december 2010

reservplats i alla fall

Idag fick jag veta att jag kom som 95e reserv till dietistutbildningen. Jag är då ganska övertygad om att jag inte kommer komma in. Det var ju trist, men ändå skönt att inte behöva göra något val om man ska börja eller inte och tänka egenom vad man verkligen vill..

Direkt efter jobbet pratade jag med chefen, det verkar se bra ut för mig i vår. Kanske får jag världens sämsta schema men den smällen får man väl ta. I så fall kan jag inte fortsätta rida i min ridgrupp mer, surt sa räven.

Idag var jag i tidningen förresten. I Jönköpings-posten. Kanske att jag tar ett kort på det och visar här!

Ikväll blir det skola och spinning. Och nu ska jag plugga.........