måndag 24 januari 2011

nytt

Idag har det tillkommit lite i min smyckessamling och i garderoben.

En uggla-ring från h&m och en tröja som skymtas i bakgrunden. Även de söta öronhängena som jag spanat på förr men aldrig köpt. Nu har jag köpt dem! Eller snarare fått dem av mamma.


Jag har även ringt alla fastighetsvärdar i stan idag med svar från nästan alla. Men bara sura svar. Nej, inte sura, men tråkiga. Buuuhuuu. Imon ska jag ringa igen!

söndag 23 januari 2011

Tennis

Idag var jag och spelade tennis med Sophia och Anders. Det var kul att spela tennis men jag är ju verkligen inte duktigt. Har ju aldrig spelat tennis förut så inte så konstigt, men ändå. Någon dag ska jag ta med mig någon och klättra lite. Någon gång så..

Vill fortfarande ha en lägenhet och jag vill fortfarande inreda. Nu nu nu nu. . .


Åka till solen skulle jag också vilja. Mycket man vill!


lördag 22 januari 2011

Kåren

Igår var jag på kåren med Sophia och några av hennes vänner. Det var riktigt festligt faktiskt. Vi höll till på schlagergolvet mest. Det var stundvis lite väl mycket svennabananschlagerlåtar, men överkomligt! Hoho! Innan vi tog våra bussar hem slängde vi i oss en körv!

Idag vill jag uträtta saker. Ska bara komma på något att uträtta. 16.30 ska jag jobba och efter jobbet är jag barnvakt till Truls. Om man jämför att ha en valp eller att ha en vanlig bebis så skulle jag tro att en stor fördel med att ha en bebis är att dem kan man sätta blöjor på!

Hejsk!J
Jag har snyggare bilder också men vet inte om jag blir så populär och jag laddar upp dem! höh

torsdag 20 januari 2011

bilen..

Idag på min sovmorgon har jag gått upp tidigt för att åka och skadebesiktiga bilen. När jag kom ut var det självklart massa frost på bilen plus att jag inte fick upp bildörren. Jag fick tillslut upp en bakdörr och kunde hoppa fram och få upp dörren innifrån. Men då var den fortfarande frusen så då gick det inte stänga dörren igen. AAaaah stress stress stress. Plus skrapa bort all frost plus frost inne i bilen. Jag kom i alla fall i tid och en besikning gjordes!

Sen chillaxade jag och passade Truls tills jag skulle jobba fyra timmar. Nästa vecka är det månadsskifte. Då ska jag ligga på ordentligt igen om lägenheter. Endel har sagt det nämligen, ring i månadsskiftet. Verkar smart!

Hejs!

onsdag 19 januari 2011

femårs-firande på gång

Idag spelade jag och Chris badminton. Det blir nog träningsvärk i armen imon!

Nästa vecka har jag och Christopher femårskärleksdag. Då ska vi inte fira det direkt, för mamma fyller år. I februari dock ska vi åka till Göteborg! Vad vi ska göra har vi inte riktigt bestämt än. Melodifestivalen är ett alternativ. Ett annat är att bara chilla på hotellet, äta god mat och mysa och se på tv. Eller kankse gå på bio. Vi får see! Vi ska i alla fall bo på Gothia Tower, det blir nice!

En sak som är roligt är när svenskar säger på fin svengelska: In Sweden we call it:, eller like we say in Sweden: och sen ett svenskt ord. Låter alltid löjligt, ofta kul, lite pinsamt. Som Stig-helmer ungefär, fast han översätter det svenska ordet:

lägenhetsjakt

Jag och min kära Christopher söker för tillfället lägenhet. Det är ju inte det lättaste, jag tänker mest att någongång ska man väl ha tur framöver. Därför, om du som läser detta känner någon eller rent av själv har en lägenhet som ska sägas upp, så säg till oss på momangen!! Vi vill bo centralt in Jönköping, gärna i en gammal men fräsch byggnad med högt till tak, stort kök och balkong. Jag gärna det, men vi kan tänka oss något enklare sålänge.. haha!

Säg till mig då.. säg till

Puss..

måndag 17 januari 2011

Party

I fredags fyllde Christopher 21 år. Han fick en klocka av mig! På kvällen var han och jag och några andra vänner på Harrys. Världshistoriens sämsta dj. Men en trevlig kväll!
Lördag jobbade jag några timmar och sen blev det att byta om till snygga turkosa termobyxor, mormors mössa och grön jacka. Vi var bjuda på Afterki partay och vi packade väskan med diverse drycker och begav oss. Det var en ytterst trevlig kväll som Karin och hennes party-partner hade ordnat väl!

Nu ska jag snart åka till stallet. Allt förutom de 50 minuterna på hästen känns hemskt tråkigt just nu. Åka bil, må illa av bilresan säkert, borsta hästen, frysa, fixa, trixa. Men idag ska vi hoppa och jag ska inte ha dom hemska stövlarna! Egentligen väldigt bra stövlar men jag kan tydligen inte rida i stövlar..

måndag 10 januari 2011

Frisk..?

Idag är jag hemma från jobbet, fortfarande. Var ju ledig i helgen men magen ville inte sluta göra ont. Igår kväll började den återhämta sig. Jag kunde äta en hel bulle utan att magen knöt ihop sig. Idag verkar både magen och huvudet och resten av kroppen må bra så nu är jag back on track, hoppas jag..

Jag är barnvakt åt Truls idag då jag är hemma och just nu roar han sig själv med bollen. Vi får se vad vi kan hitta på sen.. Hej!

lördag 8 januari 2011

sjuuk

I torsdags kväll blev även jag magsjuk och spydde och hade mig regelbundet fram till ungefär halv tre på natten. Alltså blev det ingen skidresa för mig. SÅÅ typiskt!

Nu mår jag ganska bra men magen är ju lite tokig än. Om jag inte äter blir jag hungrig och får ont i magen av det. När jag äter mår jag illa och mår dåligt av det. Snart får jag väl hela skiten igen, skulle ju inte förvåna mig. Nu har jag ju rutinerna inne i alla fall!

Blä, det man behöver när man är halvsjuk är åtminstone serieboxar. Bästa underhållningen!

tisdag 4 januari 2011

lite av varje

På julen jobbade jag. Det var mysigt.

Jag fick mandeln i gröten och fina paket.


På juldagen somnade jag i soffan på bongo (jobbat och blivit trött?) så vi åkte hem ganska.


Jag fick 30 poäng på tentan, godkänt. Men omtentan på första tentan är på lördag, då kan inte jag.





På nyår var vi hos Christophers mamma och åt god mat och spelade x-box kinect och sjöng lips. Vilken träning!







På jobbet har vi på toppen av allt annat joks vinterkräksjukan. Jag jobbar hela veckan och börjar bli orolig för insjuknande lagom till vår lilla skidresa. Vitpepparkorn flera gånger dagligen!

Många i min omgivning, bland annat Christopher är förkylda. Hur ska det gå för mig va? Det kittlas i min hals!

Truls är ett litet spöke.


Nu ska jag krypa ner i mjuka kläder och däcka framför tven.