lördag 31 mars 2012

Löpning

Idag har jag jobbat. Sista helgen med extra-turer, sen går vi från att vara fem på morgonen till fyra. Vet seriöst inte riktigt hur det ska gå. Frukosten kommer nog inträffa en aning senare på morgonen tyvärr. Tur att vården är så prioriterad! <3
Idag har jag varit på löprunda med Joel. Vi sprang uppe vid Axamosjön. Är väl inte särskilt slutkörd idag, även om det var hemskt jobbigt där ett tag. Benen har i alla fall gjort sitt idag! Bra start, snart springer vi som två gaseller eller nåt tror jag.. hehe

Ikväll får det nog bli en kladdkaka i alla fall. Plusminusnoll liksom!

Ha det fint!

tisdag 27 mars 2012

kalas

I fredags fyllde som jag nog sagt Jennnie år och vi bakade lite inför kvällens festligheter. Det blev inte riktigt så lyckat som vi tänkt, men ändå bra. Ganska gott, kunde varit godare. Vi får öva mera!


måndag 26 mars 2012

Lyda Gud

Har smygbörjat lite med kursen Etik och livsfrågor. Jag läser lite om pliktetik, och i boken står det att det finns vissa typer av handlingar som vi människor är skyldiga att utföra. Ett exempel i boken är att lyda Gud. Lyda Gud ska man tydligen göra, vilka konsekvenser det än kan ge. Vadå skyldig att lyda Gud? Så kan dom ju inte skriva i en kursbok? Tydligen..

söndag 25 mars 2012

helg

Nu är helgen snart över. Fredagen började bra hos Jennie som fyllde 22 år. Vi bakade och fixade inför lite festligheter på kvällen. Allt var fint tills Jennie stukade foten, inte kul! Vi tog oss till Sliver men Jennie åkte hem efter inte så länge. Vi andra partade vidare lite och givk äl hem någon gång vid två tiden och sjönk ihop i vardagsrummet. Vi tog massa bilder under kvällen men min kamera är minsann kvar hos Jennie ännu..

Igår kändes det tungt att man tagit några extra timmar på jobbet. Men jag tog mig dit och lyckades ta mig igenom kvällen, även om jag inte bjöd på någon överskottsenergi direkt. haha.

Solen lyser idag också och jag har knappt varit ute på balkongen ens. Man vill ju vara ute och njuta men vad ska man hitta på då? Hmhm.

Snart blir det jobbet igen, känns inte lika tungt idag. Tur det!

onsdag 14 mars 2012

Magnum!

Åh vad jag älskar kakor. Kakor, kakor, kakor. Senaste tiden har det blivit lite mycket småätande så nu blev det slut på det. Meeen när vädret är så fint som det har varit de senaste dagarna måste man ju bara ta en glass. Jag provade en ny glass. Magnum infinity choklad och mums vad god den var! Sommarens favorit... ihop med magnum classic och cornetto classic!
Känner att den kan ersätta magnum double chocolate. På tiden att det kommer en riktig chokladglass igen! hihi





måndag 12 mars 2012

sol o så

Mår dåligt över att inte ha utnyttjat det fina vädret idag. När det blir fint väder får man alltid sån prestationsångest att göra något vettigt i det fina vädret. Men vad ska man göra?

Jag skulle egentligen ha pluggat mycket men ja, det blir ju som det blir med det. Har i alla fall gjort ett litet studiebesök idag hos Pernilla på fub. Bra där!

tisdag 6 mars 2012

Vårdcentralen

Att gå till vårdcentralen är inte min favoritsysselsättning. Det känns som man måste veta precis vad man ska ha innan man kommer dit för att kunna få hjälp. Idag ville jag ha en ny salva för mina eksem på mina händer. Efter att ha upprepat mig några gånger fick jag en starkare salva än vad jag hade sen tidigare. Det är väl tur att man ha hållt ut med problem under över ett halvår så man har tiden på sin sida. "Har du använt salvan mer än två veckor?" frågar han. Eeeeh ja, till och från hela hösten? Plus för tidigare eksem under två år.  Suck.

Jag fick en salva för mina ögon också. Det var positivt. Igår vaknade jag med påsar (säckar!!) under ögonen som var röda. Kändes sådär kul att gå till jobbet sådan. Spöke!

Jag visade även min vårta på fingret för farbror doktorn. Jag skulle kunnat skriva på ett papper INNAN besöket vad han sa till mig. Att vårtor går bort av sig själv och hur man sköter en vårta har jag redan hört. Är självlärd. Mina vårtor går dock inte bort av sig själv, men jag inser att vårdcentralen aldrig kommer kunna hjälpa mig med mina vårtor. Det är inte riktigt deras kompetensområde så att säga. De kan ju inte kunna allt inte..

lördag 3 mars 2012

Lejonkungen

Den här bilden har väl cirkulerat ett tag, men jag tycker den är så kul, hah..

torsdag 1 mars 2012

flow

Älskar när det bara flyter på på jobbet, även om jag sprang som en liten ekorre mellan damerna. När allt går bra känns det fint att jobba och jag känner mig extra duktig, även om jag inte gjort nåt särskilt haha. Bra det. Himla trevligt att längta efter nästa träning också. Blev av med min jobbkväll imon och det innebär body balance. I helgen blir det också body pump tror jag. Så pepp på att använda mina nya träningsgrejer. Att lite nya kläder kan peppa till det så? Får nog shoppa det lite oftare! Dags att sova snart, jobb imon ju! Hej!