lördag 30 juni 2012

Loppan!

Idag fyller den här skönheten år! Grattis! ♥

onsdag 27 juni 2012

onsdag

Just nu händer inte så mycket samtidigt som det gör det. Min jobbvecka är dock lugn. Tre korta dagar och helt ledig i helgen. Hoppas på lite sol och sommar!

Ikväll är det sista gången på hundkursen. Truls kunskaper är en aning begränsade så det blir spännande att se om man kan lyckas locka med honom på en hel bana. Loppan får följa med som min glänsa-hund! haha!

måndag 25 juni 2012

trött på katten..

Inatt var Xi en hemsk katt! Hon höll på att sitta i fönstret i sovrummet och peta i persiennen, så irriterande. Till slut flög jag upp och stängde ut henne från sovrummet. Då börjar hon kraffsa som en tok på dörren och slutar inte. Jag ger upp och hon får komma in igen. En stund ligger hon och ska mysa brevid mig men plötsligt börjar hon bita mig i handen istället. Nä hon var helt tokig inatt, puuh..

fredag 22 juni 2012

Midsommarafton?

Såhär på midsommaraftons kväll sitter (ligger) jag i soffan och tar det lugnt. Det är inget kul på tv och jag har inget särskilt som jag annars kan tittta på. Christopher och vännerna firar midsommar på annat ort så jag är ensam i stan. Jag jobbar hela helgen nämligen så jag hade ju svårt att kunna följa med..

Så när man inte har så mycket att göra blir det lätt att man surfar runt lite. Jag började läsa om mat och kost, vad man bör få i sig per dag och så vidare. Det är något jag vill kunna så mycket om men inte riktigt lärt mig så mycket egentligen.Nu har jag dock bättrat på mina kunskaper en del. Kände onekligen att jag till stor del äter förvånansvärt bra. Är så skönt att jag inte gillar kaffe, läsk och sånt. Är bara chokladen som är min stora last. Nummer 1 blir att sluta med oboy... hehe! Nästa vecka blir det att handla massa frukt och grönt. Ska försöka köpa lite mer än bara gurka och tomat.. Morötter är ju gott!

Midsommar för 2 år sedan! Firades i Tenhult!

Mammas midsommartårta från idag!

torsdag 21 juni 2012

Xi


Nu har Xi fått ett skyddsnät på balkongen. Det ser rätt fult ut så vi får väl se hur länge det får sitta kvar. Hon får väl njuta ett tag av att kunna hänga mer fritt på balkongen!

onsdag 20 juni 2012

onsdag

Hej där!

Har ju varit lite dålig på att uppdatera. Tänkt att jag inte har något att skriva om i alla fall. Men lite har det ju hänt..

..förra fredagen tog Pernilla studenten till exempel. Det firades såklart och jag var på hennes mottagning, fick god mat och Pernilla fick ett helt bord med presenter! Jag och Jennie hade fixat ett paket tillsammans, det blev ett tårtfat och en godiskaktus fylld med marabou!


Förra veckan var jag även på agilty. Det var väldigt längesen jag var där efter som det bara har varit varannan vecka och jag missade gången innan på grund av jobb. Förra veckan fick kära Loppan följa med också som stöd. Truls ökade på tempot rejält och var mycket duktig. Loppan fick snällt ligga och vänta medan Truls tränande på alla övningar. När Loppan sen skulle få köra lite öppnade sig himlen och regnet öste ner. Det var dock inget som Loppan klagade över så hon fick leka av sig på hindrena hon också! Ikväll är det dags igen, näst sista gången. Loppan får allt följa med idag också!


fredag 8 juni 2012

seriebrist

Fredag och dags för helg. Har jobbhelg denna helgen med de tråkigaste tiderna så hoppas mest att helgen går fort förbi.

Ingen som har tips på en bra serie man kan se? Vi är i behov här i hushållet!

torsdag 7 juni 2012

lat..

I dag har jag varit riktigt lat. Jag gjorde typ ingenting tills Christopher kom hem klockan 12. Sedan åt vi och jag begav mig till jobbet för möte. Det var ju bra, att jag åkte till mötet på min lediga dag.

Efter mötet åkte jag och Jennie till a6. Jag köpte ett linne, en kjol och på IKEA en tavla med fjärliar på saaamt shotglas. Alltid bra att ha?

Nu har jag bara legat i soffan och inte gjort nåågonting. Har inte en enda serie att titta på. Glee hade jag tänkt se nu när jag sett allt annat men det fanns inte tillgängligt förtillfället.. Suck. Saknar inte att plugga det minsta men är plötsligt otroligt rastlös!

Jag skulle kunna städa, massor. Städa i köket, badrummet, extrarummet, hallen. Men nä, känns inte kul! Det som jag längtade så efter att få göra, ja faktiskt, när jag pluggade. En annan dag..

Snart jag jag väl springa med Joel i alla fall. Har fortfarande träningsvärk sen i tisdags så får allt se hur det går, huh!

onsdag 6 juni 2012

tisdag 5 juni 2012

Besökt Sixten!

I söndags begav sig bilen ner till Malmö för att för första gången besöka Sixten! Han var så söt så sööt!
Söötis

Bloggfesten!

Nu har bilderna från bloggfesten kommit upp på Facefootos facebook. Jag ser lika bekväm ut som jag var när bilderna togs, men vad gör det.Det var en lyckad kväll hur som helst! :)

Jag har ju visat ett litet smakprov på vad som fanns i de fina goodiebagsen vi fick. På bloggen för Jönköpings bloggfest kan ni se precis vad som fanns i!

Nu har jag nyss haft besök av Sofia och Malin och vi har ätit tacos och kladdkakemuffins. Min mage är enorm nu. Det var väl tur att jag och Joel sprang runt sjön innan, plus minus noll! Mina ben är dock totalt döda. Det var knappt att jag tog mig runt idag. Vad händer?